Serie A pe 21.10. klo 21:45

Juventus - Empoli

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nappaako Juve kolme pistettä perjantaina? Toscanalaisvastustaja ei pelota Torinossa!

Juventus saa perjantai-iltana vieraakseen Empolin Serie A:ssa. Torinolaisten kauden aloitus on jättänyt valtavasti toivomisen varaa ja mestaruus vaikuttaisi karkaavan jo syksyllä. Lisäksi Mestarien liigassa uhkaa laulukuoro. Ennen ensi viikon tärkeää UCL-peliä Max Allegrin suojattien tulisi napata täysi pistepotti myös Empolista.

Allegrin ryhmän onneksi Empoli ei ole Serie A:n vaarallisimpiin kuuluvia vastustajia. Paolo Zanettin luotsaama toscanalaisryhmä on ajoittain vaikea murrettava, mutta Empoli ei luo otteluissaan erityisen paljon hyökkäysuhkaa.

JuventusFC 🇬🇧🇺🇸

@juventusfcen
A @__CarlitosTevez thunderbolt ⚡️ and @tucupereyra37's late rebound 🗑 to secure 2014/15’s #JuveEmpoli victory 👌


Juventuksen pitkäaikaispotilaat tekevät vähitellen paluuta, sillä Federico Chiesa ja Paul Pogba ovat aivan lähiaikoina jo kokoonpanossa. Marley Aké, Bremer, Kaio Jorge, Ángel di María ja Mattia de Sciglio ovat myös sivussa perjantaina. Ardian Ismajli, Lorenzo Tonelli, Alberto Grassi ja Jean-Daniel Akpa-Akpro missaavat näillä näkymin pelin vierailta.

Peleihin otetaan ohuella panostuksella Juvea -1:n aasialaisella tasoituksella. Allegrin pitäisi päästä peliin kelpo miehityksellä eikä lepuutustarvekaan ole mikään massiivinen, kun liigaa päästään jo pelaamaan perjantaina. Vaikka Juve on pelillisesti valovuosia parhaasta versiostaan, on Empolin päänahka otettava Torinossa ilman mitään muttia.