Serie A la 06.11. klo 19:00

Juventus - Fiorentina

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Fiorentinalla mahdollisuudet yllätykseen Torinossa

Lauantai-illan mielenkiintoisin Serie A-ottelu käydään Juventuksen ja Fiorentinan välillä ja kamppailusta voidaan odottaa mielenkiintoista näytöstä. Juven peli on takerrellut koko kauden ajan ja vierailta löytyy laatua, jolla haavoittaa isäntiä.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Mestarien Liigan puolella torinolaiset ovat pelanneet loistavasti, mutta kotimaisen liigan puolella otteet ovat olleet viime aikoina sanalla sanoen surkeita ja se lähtee tähän taistoon allaan kaksi tappiollista ottelua, kun se on hävinnyt sekä Veronalle, että Sassuololle.

Normaalisti Massimiliano Allegrin miehistöä voitaisiin pitää selkeänä ennakkosuosikkina tässä pelissä, mutta sen kotiotteet eivät ole aiheuttaneet pelkoa vastustajassa ja mm. Empoli on hakenut J-Stadiumilta kolme pistettä. Viime kierroksella Juve pelasi todella heikon vieraspelin Veronassa ja hävisi ottelun maalein 2-1.

Allegrin suojatit ovat kuitenkin onnistuneet tekemään vähintään yhden maalin 13 perättäisessä pelissä ja se ei jää maaleitta myöskään Fiorentinaa vastaan, jolla on ollut ongelmia puolustuspelinsä kanssa reissupeleissä ja vieraat luottavatkin tässä kamppailussa vahvaan hyökkäyspelaamiseen.

Vaikka Viola ei olekaan onnistunut tekemään maalia kahteen viimeiseen reissupeliin, ei se poista sitä tosiasiaa, että siltä löytyy paljon taitoa kärjestä ja se pystyy haavoittamaan heikosti pelannutta Juve-alakertaa. Dusan Vlahovicin johdolla vieraat tulevat aiheuttamaan vaaraa isäntien puolustuslinjalle.

Viime kierroksen ottelussa Speziaa vastaan edellä mainittu hyökkääjä takoi taululle hattutempun, Fiorentinan voittaessa pelin 3-0 ja tämä oli loistava osoitus siitä, kuinka vaarallinen vierasjoukkueen hyökkäys on. Samankaltaisella esityksellä firenzeläiset tekevät vähintään maalin myös kotijoukkueen verkkoon.

Kummankin joukkueen terveystilanne vaikuttaa ennakkoon hyvältä ja Juventukselta sivussa ovat vain Moise Kean sekä Mattia De Sciglio ja Fiorentinalta puolestaan sivussa ovat Erik Pulgar sekä Bartomiej Drakowski.

Molempien joukkueiden riveistä löytyy paljon laatua ja tulivoimaa ja tämä tarkoittaa sitä, että tässä kamppailussa tullaan näkemään vähintään yksi maali molempiin päihin. Juve kotonaan ei jää maaleitta ja vieraat puolestaan Vlahovicin johdolla tekevät vähintään yhden huonosti pelanneen Juve-alakerran taakse.