Coppa Italia ke 20.04. klo 22:00

Juventus - Fiorentina

Pääseekö Juventus Italian Cupin finaaliin? Vanhalla rouvalla on ollut isoja vaikeuksia

Italian Cupin finaalipaikkaa keskiviikkona metsästävät Juventus sekä Fiorentina. Isäntä kärsii toisessakin osaottelussa jonkin verran loukkaantumisista, eikä se ole aivan parhaassa mahdollisessa formissa tällä hetkellä. Firenzeleäisvierailija on pirullinen vastustaja Vanhalle rouvalle, joka ei ole ollut tällä kaudella edes kotonaan totutun vakuuttava.

Vaikka Juventus voitti ensimmäisen kohtaamisen maalein 0–1, riittää sillä edelleen tekemistä. Arthur saattaa palata kokoonpanoon, mutta esimerkiksi Weston McKennie sekä Manuel Locatelli jatkavat edelleen sairastuvalla. Fiorentinan osalta sairastilanne on huomattavasti parempi, mutta Giacomo Bonaventura saattaa olla edelleen sivussa kehistä.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Isäntä kierrättää jälleen kerran kokoonpanoaan ja esimerkiksi maalilla nähtäneen Mattia Perin, joka on torjunut cup-otteluissa. Alakerrassa ei ole poissaoloja, mutta viime viikonlopun kehnon Bologna-kotiesityksen jälkeen muutoksia saattaa olla tiedossa. Matsi päättyi numeroin 1–1 ja täydensi Juventuksen kolmen kamppailun värisuoran, jonka aikana se on hävinnyt Interille, voittanut Cagliarin 1–2 ja viimeisimpänä nyt tasuri alemman keskikastin bolognalaisia vastaan.

Pelivalinnaksi ottelussa otetaan, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Juventus ei ole vakuuttanut – ei edes kotikentällään, vaikka sitä on perinteisesti pidetty äärimmäisen vahvana Torinossa. Vierailija saa taatusti paikkansa ja Arthur Cabral sekä Krzysztof Piatek ovat saaneet huiliaikaa edellisissä matseissa, joten terävää jalkaa tarjoillaan varmasti vieraiden puolelta. Fiorentina lähtee liikenteeseen myös maalin takaa-ajosta, joten aloitteita on tehtävä.

10 euroa pelirahaa