la 04.12. klo 21:45

Juventus - Genoa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Juventuksella ei ole varaa pistemenetyksiin

Sunnuntai-illan Serie A:n myöhäispelissä lähdetään hakemaan pelattavaa kotijoukkue Juventuksen kautta. Torinolaiset ovat ottelussa suuren suuri ennakkosuosikki, sillä vierasjoukkue kahlaa tällä hetkellä syvissä vesissä ja valoa ei ole nähtävissä tunnelin päässä.

Tämä on yksi niitä otteluita, joissa Juvella ei ole yksinkertaisesti varaa tiputtaa pisteitä, sillä sen ero sarjakärkeen on jo todella suuri. Kotikentällään vanhan rouvan on näytettävä pieniä seuroja vastaan dominanssia ja näin tulee myös tapahtumaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Genoa ei ole vielä onnistunut tekemään maaliakaan kolmessa ottelussa, jossa Andriy Shevchenko on ollut joukkueen käskyttäjä. Viime kierroksella se hävisi kotonaan Milanille luvuin 0-3 ja nyt haaste on yhtälailla hankala, kun vastassa on Juventus.

Asia joka kääntää ottelua myös isäntien puoleen, on vieraiden loukkantumistilanne. Shevchenko joutuu tulemaan toimeen ilman Domenico Criscitoa, Mattia Destroa, Mohamed Faresia sekä Nicola Rovellaa, jotka ovat kaikki tärkeitä pelaajia joukkueelleen.

Massimiliano Allegri tulee ikävöimään Federico Chiesaa, joka on poissa tästä kamppailusta, mutta muuten päävalmentaja saa jalkeille todella iskukykyisen ryhmän, joka Paolo Dybalan johdolla dominoi illan vastustajaansa. Taitoero näiden joukkueiden välillä on valtavan suuri ja se näkyy myös kenttätapahtumissa

Vetovalintamme tähän taistoon on Juventus HT/FT 1/1, joka tarkoittaa sitä, että kotijoukkue voittaa sekä ensimmäisen jakson, että koko ottelun. Torinolaiset ottavat pallonhallinan itselleen heti ottelun ensiminuutista alkaen ja vyöryttävät hyökkäyksiä vieraiden maalille koko pelin ajan.