Serie A to 06.01. klo 21:45

Juventus - Napoli

Juventuksella loistava paikka kaataa Napoli

Serie A-kierroksen huipentuma on tämän illan Juventus-Napoli-kamppailu, josta on odotettavissa kotijoukkueen näytöstä. Tähän syynä on vieraiden todella pitkä loukkaantumislista. Vierailta on sivussa peräti yhdeksän pelaajaa.

Juventus olisi muutenkin pelissä ennakkosuosikki, sillä se on pelannut viime kierrosten aikana todella hyvin. Massimiliano Allegrin suojatit lähtevät tähän kamppailuun allaan kuuden ottelun tappioton putki, joista viisi on ollut voittoja.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kahden viime kierroksen aikana se on voittanut sekä Cagliarin, että Bolognan luvuin 2-0 ja sen kokonaisvaltainen pelaaminen on ollut todella tasokasta. Tähän kun lisätään se, että tärkeistä pelaajista Juvella sivussa on vain Giorgio Chiellini, on helppo iskeä rahat isäntien voitolle.

Napolin poissaololista on massiivinen. Khalidou Koulibaly, Andre Anguissa, Hirving Lozano, Kevin Malcuit, Alex Meret, Victor Osimhen, Adam Ounas, Adrea Petangan sekä Mario Rui ovat kaikki isoja menetyksiä Luciano Spallettille ja tämä näkyy myös kentällä.

Erityisesti poissaolot vaikuttavat vierasjoukkueen puolustuspelaamiseen, koska alakerran johtaja Koulibaly on sivussa. Myös tämän kauden parhaan keskikenttäpelaajan Anguissan puuttuminen vaikuttaa isosti vierasjoukkueen pelaamiseen.

Tähän kun lisätään vielä se fakta, että napolilaisten pelaaminen on viime kierrosten aikana ollut surkeaa, voidaan hyvillä mielin iskeä rahaa kohteelle Juventus HT/FT 1/1. Viime kierroksella vieraat kärsivät kotonaan tappion Spezialle ja nyt se kärsii tappion Juventukselle.

10 euroa pelirahaa