ke 07.04. klo 19:45

Juventus - Napoli

Tulikuuma Juventus-Napoli tarjolla keskiviikko-iltaan

Koronan takia tähän ajankohtaan siirretty Juventus-Napoli tarjoaa Serie A:n ystäville todella paljon viihdettä ja Torinon illassa tullaan näkemään vauhdikas kamppailu. Juve on kertoimien valossa selvä ennakkosuosikki, mutta kuinka ottelussa tulee käymään?

Andrea Pirlon tilanne torinolaisten peräsimessä on tällä hetkellä hyvin tukala, sillä joukkue on ulkona Mestarien Liigasta ja otteet Serie A:ssa ovat olleet surkeita. Juvella on alla kotitappio Beneventolle ja viime kierroksella se jäi tasapeliin FC Torinon vieraana.

Etenkin Benevento-tappio oli todella iso osoitus siitä, että Pirlon suojattien tekeminen kentällä on juuri nyt todella vaikeaa. Vanhan Rouvan pitää pystyä huomattavasti parempaan suoritukseen todella hyvin pelannutta Napolia vastaan.

Gennaro Gattuson miehistö saapuu illan peliin vahvalla itseluottamuksella, sillä napolilaiset seilaavat tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa ja saldo viimeisestä seitsemästä pelistä on kuusi voittoa ja yksi tasapeli.

Vaikka Partenopeillä olikin vaikeuksia viime kierroksella Crotonea vastaan, on sen pelaaminen voittoputken aikana ollut suurilta osin hyvätasoista ja etenkin sen hyökkäysosasto on saanut luotua paljon maalipaikkoja jokaisessa kamppailussa.

Molemmat joukkueet pääsevät illan näytökseen vahvoilla kokoonpanoilla. Juventukselta ovat sivussa vain Leonardo Bonucci sekä Federico Bernardeschi ja Napolilta puolestaan puuttuvat Diego Demme sekä Faouzi Ghoulam.

Kamppailusta on varmasti koko 90 minuutin ajan todella tasainen ja kumpi vaan voi ottelun voittaa. Mutta kun katsoo joukkueiden viimeaikaisia otteita, on Napoli +1 -kohteen 1,90 kerroin selvä ylikerroin ja tämä kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan pelikupongille.