Mestarien liiga ke 02.11. klo 22:00

Juventus - PSG

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei mitään positiivista sanottavaa! Nolaako ylivoimainen PSG runnellun Juventuksen entistä syvemmälle?

Juventus on syvässä kriisissä ja joukkueesta on erittäin vaikeaa keksiä mitään positiivista sanottavaa tällä hetkellä. Loukkaantuneiden lista on pitkä kuin nälkävuosi, kaikki on mennyt takapuolelleen Euroopassa ja Serie A -kausi vaikuttaa niin ikään tuhoon tuomitulta. Jo kertaalleen Juventuksen kaataneelle PSG:lle on tarjolla sellaisia kertoimia, joihin kannattaa tarttua kiinni nopeasti – ne kutistuvat suurella todennäköisyydellä.

PSG pelaa Torinossa lohkovoitosta Mestarien liigassa, joten latausta otteluun ei tarvitse ihmeemmin hakea. Toisaalta Juventus voi tappiolla pullahtaa ulos jopa Eurooppa-liigan jatkopeleistä, jos se ei pysty pistettäkään pariisilaisilta niistämään – ja todella vaikeaa on uskoa, että pystyisi. Massimiliano Allegrin nippu on todella pahasti eksyksissä ja parissa edellisessä Mestarien liiga -kamppailussa on tullut takkiin sekä Maccabi Haifaa että Benficaa vastaan.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Joukkueen poissaolotilanne on karmiva ja tuoreimpina niminä Weston McKennie, Leandro Paredes sekä Dusan Vlahovic ovat pudonneet sivuun. Jälkimmäinen oli viime viikonlopun Lecce-ottelussa sivussa ja on kysymysmerkki keskiviikolle. Positiivisia muutoksia sairastilanteeseen ei ole odotettavissa eli esimerkiksi Bremer, Mattia De Sciglio, Paul Pogba sekä Ángel Di María jatkavat sairastuvalla. Puolustusta koetellaan erityisen lujaa, sillä tulevassa kamppailussa sivussa on loukkaantuneiden lisäksi korttitilinsä täyttänyt Danilo.

Paris Saint-Germain

@PSG_English
🔜 #JUVPSG
👍 The training session of the day to start the week off right

Loukkaantumiset ryydittävät entisestään PSG:n asemaa järkälemäisenä ennakkosuosikkina ja tällä hetkellä kertoimista on vielä merkittävää etua revittävissä. Vieraiden merkittävin poissaolija on pelikiellossa oleva Neymar, mutta muilta osin käytössä on lähes paras kokoonpano. Viime viikolla saatiin ihastella todellista Lionel Messin sekä Kylian Mbappén näytöstä, kun kaksikko tehoili Maccabi Haifan kumoon peräti 7–2-lukemin. Molemmat viimeistelivät kaksi maalia ja tekivät niin ikään parit esityöt mieheen. Juventus-kamppailuun pelivalinnaksi otetaan maksimipanostuksella vierasvoitto vähintään kahdella maalilla (PSG -1,5).

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ ylivoimaisen PSG:n voitolle vähintään kahdella maalilla (PSG -1,5), saat normaalisti rahasi betsin osuessa ja voit heti kotiuttaa voittosi. Matsin jälkeen saat vielä uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – PSG -1,5” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 67,5€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.