Coppa Italia to 10.02. klo 22:00

Juventus - Sassulo

Juventus on tehokas ja motivoitunut! Tiedossa saattaa olla välieräpaikka suhteellisen kevyesti

Juventus on vahva ennakkosuosikki etenemään jatkoon Italian cupissa puolivälierässään Sassuloa vastaan. Viikonloppuna joukkue voitti melko vakuuttavalla esityksellä Veronan. Pääsarjassa tie mestaruuteen on melko tukossa Interin ollessa kahdeksan pistettä edellä, joten cup-tittelin luulisi torinolaisittain kiinnostavan kovastikin. Sairastuvalla on muutama pelaaja, kuten myös vierailla.

Viikonloppuna maalin Veronan verkkoon tyylikkäässä 2–0-voitossa iskenyt tuore kasvo Denis Zakaria saattaa hyvinkin olla pienestä loukkaantumisestaan huolimatta pelikunnossa. Isännillä pitkäaikaisloukkaantunut Federico Chiesa jatkaa sairastuvalla Federico Bernardeschin ja puolustajien Georgio Chiellinin sekä Alex Sandron tavoin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Sassulolla Filip Djuricic on ainoa varma poissaolija ja joukkue saa Manuel Locatellin pelikiellosta takaisin kehiin. On kuitenkin melko selvää, että viikonloppuna 4–0-vierastappion Sampdorialle kärsinyt vierailija saa venyä äärimmilleen, jos se edes haluaa haastaa tällä hetkellä varsin motivoituneesti näissä karkeloissa suorittavan Juventuksen.

Paulo Dybala oli muun Juventus-hyökkäyksen tavoin jäätävässä vireessä ennen maaottelutaukoa ja tehokkaana jatkuivat esitykset myös Verona-ottelussa. Edellisissä 13 ottelussaan torinolaiset ovat hävinneet ainoastaan Super Cupin finaalissa, kun vastassa oli pääsarjakärki Inter Milan. Edellä mainitulla otannalla joukkue on napsinut huimat yhdeksän voittoa ja kuopannut tasapeleissä Serie A -pisteitä vain kolmesti.

On vaikeaa uskoa vieraiden mahdollisuuksiin, vaikka Locatelli palaa kokoonpanoon. Ottelussa voi odottaa Juventukselta melko railakastakin hyökkäyspelaamista, joten vieraiden maali ei toki olisi yllätys. Pelivalinnaksi otetaan kuitenkin kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Juventus -1,5). Yllätyksiin ei tässä parissa uskota. Betsaa tästä Betivelle ja pääset nauttimaan tuulennopeista kotiutuksista!

10 euroa pelirahaa