Serie A ke 27.10. klo 19:30

Juventus - Sassuolo

Jatkuuko Juventuksen tappioton putki?

Keskiviikon Serie A-kierroksen ensimmäisessä ottelussa ovat vastakkain Juventus ja Sassuolo. Isännät ovat kamppailussa selkeä ennakkosuosikki ja vieraiden pitää pystyä parhaimpaansa saadakseen pisteitä mukaansa.

Juventus on alkanut kauden edetessä löytämään virettään ja se lähtee tähän peliin kahdeksan ottelun tappiottomassa putkessa ja voittoja niistä on kuusi. Massimiliano Allegrin opit ovat alkaneet mennä perille ja Juvea vastaan on todella vaikea tehdä maalia.

Ennen viime kierroksen 1-1-tasapeliä Interiä vastaan, torinolaiset olivat voittaneet neljä kamppailua putkeen maalein 1-0 ja tämä kertoo siitä, kuinka hyvin päävalmentaja on saanut joukkueensa puolustamaan. Milanolaisia vastaan vanha rouva pelasi hyvän toisen puoliajan ja ansaitsi vieraspisteensä.

Sassuolo ei ole Roberto De Zerbin lähdön jälkeen pelannut yhtä laadukasta hyökkäyspeliä ja vaikka se voittikin viime kierroksella Venezian, ei sen pelaamisessa ole ollut juurikaan hurraamista, etenkään isompia joukkueita vastaan.

Viimeisestä kolmesta reissupelistä vieraat ovat ottaneet vain yhden pisteen ja sen puolustus on vuotanut todella pahasta näissä otteluissa ja myös koko alkukauden ajan. Juventus Paulo Dybalan johdolla tulee hyödyntämään tämän ja Juventus ottaa kolme pistettä.

Vierailta puuttuu loukkaantumisten takia myös todella tärkeitä pelaajia, kun sivussa ovat Jeremy Boga, Ivan Djuricic, Pedro Obiang sekä Filippo Romagna. Kotijoukkueelta ennakkotietojen mukaan sivussa ovat Federico Bernardeschi sekä Moise Kean.

Kotonaan Juventus ottaa pelin haltuunsa heti alusta ja se pyrkii ratkaisemaan ottelun heti ensimmäisen jakson aikana. Isännät ovat pelanneet viime aikoina hyvin ja se pitää maalinsa puhtaana myös Sassuoloa vastaan. Vieraiden alakerrasta ei löydy tarpeeksi laatua pitämään Juvea alle kahden maalin.