Eurooppa-liiga to 13.04. klo 22:00

Juventus - Sporting

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Torinossa puristetaan mailaa! Uhmapelaajien lapulla maukas BTTS-veto!

Torstaina saadaan Mestarien liigan pelien jälkeen vielä lisää euroherkkua, kun Eurooppa-liigan puolivälierät potkaistaan käyntiin. Arsenalin pudottanut Sporting Lissabon kohtaa Juventuksen ja tanssit aloitetaan Torinosta. Molemmat ryhmät ovat kotimaidensa liigoissa kaukana kärjestä ja etenkin Juvelle paras mahdollisuus selviytyä UCL:ään ensi kaudeksi on nimenomaan tämän kauden Eurooppa-liigan kautta. 15 pisteen kabinettivähennys käytännössä murskasi Vanhan Rouvan top 4-haaveet talvella.

Dusan Vlahovic harjoitteli tiistaina muusta joukkueesta erillään ja torstain pelikunto on epävarma. Kaio Jorge jatkaa lasaretissa ja Paul Pogbankaan tilanne ei näytä valoisalta. Leandro Paredes lienee kauden loput pelit katsomossa, kun Max Allegrin kanssa otettiin yhteen treeneissä. Manuel Ugarte kärsii Sportingilta jälleen pelikieltoa ja Jovane Cabral, Paulinho ja Daniel Bragança ovat sairastuvalla.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

UEFA Europa League

@EuropaLeague
Unforgettable. Unthinkable. Unreal.

⏪ Rewind to THAT Pedro Gonçalves goal from all angles 🤤

@SportingCP_en || #UEL


Sporting tuskin lähtee soitellen sotaan torstaina, etenkään kun Ugarte puuttuu. Tavoitteena on ilman muuta saada hyvä tulos toiseen osaan. Juventus tuskin sallii vierailleen montaa maalipaikkaa – europeleissä Allegrin taktiikat toimivat esimerkiksi Freiburg-otteluparissa erinomaisesti ja kahdessa osaottelussa sallittiin vastustajalle maaliodottamaa yhteensä vajaan maalin verran.

Pelataan torstaille ”BTTS – No” eli vähintään toinen joukkue jää ottelussa maaleitta. Molemmilla koosteilla on loukkaantumishuolia hyökkäyspäässä ja kun kyseessä on avausosa, ei todennäköisesti nähdä vielä liiallista riskinottoa. Juventukselle kelpaa taatusti niukka voitto ja Sporting pyrkii ratkomaan parin toisessa osassa Lissabonissa, kun toivon mukaan kokoonpanotilanne on silloin parempi.