Serie A ti 28.02. klo 21:45

Juventus - Torino

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Juve juhlii kotiderbyssä! Max Allegrin poppoo tähtää pistesanktiosta huolimatta yhä europeleihin!

Tiistaina pelataan Serie A:ssa Derby della Mole eli Torinon tulikuuma paikallistaisto! Kotijoukkue Juventus menetti taannoin kabinettien puolella 15 pistettä saldostaan, joten mestaruustaisto on jo heitetty romukoppaan. Jos loppukaudesta Max Allegrin ryhmä pääsee huippuformiin, on Eurooppaan pääsy kuitenkin vielä mahdollisuuksien rajoissa.

Torino on sarjataulukossa yhdeksäntenä eli välittömässä Juven vanavedessä. Puolustuspäässä Ivan Juricin suojatit ovat olleet tällä sesongilla vahvoja ja omissa on kolissut Serie A:n viidenneksi vähiten. Alkuvuosi on sujunut saldolla 3-4-3 eli hyvinkin tasapaksua on ollut Toron suorittaminen.

JuventusFC 🇬🇧🇺🇸

@juventusfcen
Remember this Derby triumph, sealed by @Pirlo_official's rocket from range? 🚀🎉

#JuveToro ⏳


Manuel Locatelli on Juvelta pelikiellossa ja Ola Aina puolestaan Granatalta. Juven lasaretti koostuu tällä hetkellä Kaio Jorgesta, Arkadiusz Milikistä ja Fabio Mirettistä. Paul Pogban pitäisi olla kokoonpanossa. Vierailta on sivussa loukkaantumisten vuoksi Pietro Pellegri, David Zima, Valentino Lazaro, Nikola Vlasic ja Ronaldo Vieira. Samuele Riccin pitäisi olla sen sijaan vähintään penkillä.

Juvella on alla torstailta Eurooppa-liigan peli Nantesin vieraana, joten lepoetu on Granatalla. Otetaan siitä huolimatta Vanhaa Rouvaa lapulle 1X2-markkinassa – Juve on selvästi paikallisvastustajaansa parempi ja yli 1,70-tasoiset kertoimet ovat kelpo valueta!