Serie A su 01.05. klo 13:30

Juventus - Venezia

Niki Mäenpää kovassa paikassa! Venyykö suomalaiskassarin edustama Venezia urotekoon?

Niki Mäenpää nähdään jälleen sunnuntaina tositoimissa, kun suomalaisveskarin edustama Venezia matkaa Torinoon Juventuksen vieraaksi. Venezian kaudesta on muodostumassa totaalinen pannukakku ja putoaminen häämöttää. Kahdeksan peräkkäistä tappiota ovat alleviivaamassa tätä farssia ja Paolo Zanetti sai viimein kenkää.

Juventuksen motivaatiot piilevät UCL-paikan matemaattisessa varmistamisessa ja onpa Max Allegrin ryhmällä vielä seitinohut mahdollisuus jopa mestaruuteen. Tämä tosin vaatisi kaikkien aikojen sulamista milanolaisseuroilta ja Napolilta. Vanha Rouva pelaa toukokuussa myös Coppa Italian finaalissa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Venezialta on sivussa sunnuntaina Marco Modolo, Sergio Romero, Tyronne Ebuehi sekä Luca Lezzerini. Juven loukkilistalla ovat Federico Chiesa, Weston McKennie, Juan Cuadrado, Mattia de Sciglio, Kaio Jorge sekä Manuel Locatelli.

Vaikka Venezian formi on ollut surkuhupaisan huono, on mahdollisuus sarjapaikan uusimiseen kuitenkin vielä olemassa. New manager bouncen paikka, jos venetsialaiset todella aikovat vielä säilymisestä taistella. Juventuksen motivoituminen sunnuntaihin voi olla hieman kyseenalaista ja loukkaantumislista on pitkä, joten Venezia +2 aasialainen maistuu kohtuudella. Tasan kahden maalin Juve-voittokin palauttaisi vielä panokset.

10 euroa pelirahaa