Mestarien liiga ke 16.03. klo 22:00

Juventus - Villarreal

Juventus dominoi kotonaan! Loukkaantumistilannekin helpottaa

Juventus taisteli avausottelusta hienosti pisteen ja nyt sillä on kaikki avaimet jatkoon Villarrealia vastaan. Loukkaantumisia on edelleen, mutta muutama tärkeä pelaaja palaa kokoonpanoon. Tämä saattaa hyvinkin tuoda juuri tarvittavaa lisävirtaa isännille. Keltainen sukellusvene oli viime viikon kamppailussa odotetun vahva, mutta yksi maali kotikentällä oli pettymys – vieraissa niitä ei ole huippuhyvin tänä vuonna pelannutta Juventusta vastaan tarjolla.

Dusan Vlahovic on ollut Juventukselle hyökkäyspäässä odotetun arvokas tämän siirryttyä Fiorentinasta Torinoon. Mies pisti esimerkiksi Mestarien liigan pudotuspelien avausmatsin shokkiin heti ensimmäisestä hyökkäyksestä. Hyökkäyspäässä vahva on ollut tämän vuoden puolella pelaamissa kamppailuissaan myös argentiinalaistykki Paulo Dybala, joka palaa sairastuvalta kehiin tulevassa kamppailussa. Lisäksi Giorgio Chiellini ja Federico Bernardeschi ovat pelikunnossa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Muilta osin loukkaantumistilanne on edelleen isännillä tutun kaltainen – pidempään sivussa olleiden lisäksi puuttuvat Alex Sandro sekä Leonardo Bonucci. Poissaoloilta ei toki säästy myöskään vierailija. Varmasti sivussa olevien Ruben Penan, Paco Alcacerin sekä Alberto Morenon lisäksi myös tärkeiden Gerard Morenon, Etienne Capouen sekä Juan Foythin pelaaminen on pieni kysymysmerkki.

Juventus sai vieraissa erinomaisen 1–1-tuloksen ja kotikentällä siltä odotetaan ainoastaan voittoa. On jopa hieman yllättävää, että kotivoitolla saadaan rahat jopa yli tuplana takaisin. Isäntä saa hyvän boostin parantuvasta pelaajatilanteestaan ja se vyöryy tässä parissa jatkoon. Isäntä ei ole edelleenkään hävinnyt yhtäkään Serie A -ottelua tänä vuonna – joukkueen itseluottamus on korkealla, eikä Villarrealista ole Torinossa joukkueelle vastusta.

10 euroa pelirahaa