F Liiga la 14.01. klo 17:00

Jymy - Indians

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nurmon Jymy saalistaa Heimon päänahkaa jo toistamiseen – Alakoirana viihtyvälle kotijoukkueelle tarjolla järisyttävää kerrointa!

Nurmon Jymy oli alkukaudesta kiinni jopa pudotuspelien kotiedussa, mutta sittemmin syöksy alaspäin on ollut hurjaa. Viimeisessä kymmenessä ottelussa joukkue on juhlinut voittoa ainoastaan kertaalleen, ja tätäkin lilliputti FBC Turun kustannuksella. Mukaan mahtuu myös pari isompaakin tappiota OLS:an ja Nokian KrP:n vieraana.

Jymy on heikosta runistaan huolimatta ainoastaan pisteen kahdeksantena majailevaa Lasbia perässä ja tappioista huolimatta sisupuukkoja on kiertynyt takan reunalle useita. Jari Hankkion sekä Riku Hakasen johdolla keihäänkärki on erittäin iskukykyinen ja kotiluolassa pienenä alakoirana operoiminen on tunnetusti Jymylle mieluisa lähtökohta otteluun.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Indinans keikkuu sarjataulukon seitsemäntenä, joten ei silläkään hirveästi lapsuksiin olisi varaa. Toki ero alaspäin on iso mutta ylöspäin sijojen parantaminenkin on suuren työn takana. Heimolla on alla tuplatappiot Tepsille, jotka ikävästi pätkäisivät myös joukkueen hyvän draivin.

Heimon erittäin tarkkaan pallonhautomiseen perustuva pelityyli pitää ottelut yleensä tiukkoina ja tasaisina. Vahva peli-identiteetti on Indiansille tärkeä ase, sillä rehellisyyden nimissä rosteri ei paperilla kestä vertailua sarjan kärjen kanssa alkuunkaan. Christian Remes on joukkueen ylivoimainen pörssikärki, joka jo auttamatta nostaa kysymysmerkkejä ilmaan. Tolppien välissä tandemi Kirvesniemi-Jokisalo ei herätä juurikaan minkäänlaista luottoa, joskin nuori Jokisalo ajoittain pirteitä otteita onkin esittänyt.

Nurmon Jymy Salibandy

@JymySalibandy
🔥 Ei. Huippupelin Turussa pelannut Niklas Äijälä ei turhia jännittänyt, vaan pisti ratkaisevan voittolaukauksen varmasti maaliin 🎯

#salibandy #fliiga #MeEiPelkää

🎥 @RuutuUrheilu


Jymy kairasi kaksikon kauden aiemmasta kohtaamisesta ison vierasryöstön ja kyllähän kotijoukkueen muhkeat kertoimet tänäänkin kiinnostelevat. Indians on lajiväen suitsuttama kupla, joka leviää Nurmon sympaattisessa liikuntasalissa käsiin kuin Jokisen eväät. Ruksitaan kotijoukkueen puolen maalin tasoitus (1X) William Hillin kattavasta valikoimasta ilomielin kupongille talteen!