Liiga ke 16.11. klo 18:30

JYP - Ässät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko uudesta hankinnasta pelastamaan JYPiä? Isäntien alakerta on sitä luokkaa, että jopa Ässät voi laittaa maalijuhlat vireille!

Keskiviikkona palataan taas Liigan pariin ja Jyväskylässä JYP saa vieraaksi Ässät. JYP on materiaaliltaan kiistattomasti laadukkaampi etenkin hyökkäyssuuntaan, mutta se ei ole missään nimessä saanut vielä parasta irti ja viime aikoina voitot on irronnut silloin, kun oma pääty on pysynyt kasassa. Se on kuitenkin ollut isännille harvinaista herkkua eikä myöskään yllättäisi, jos Ässät onnistuisi jatkamaan kelvollista maalivirettä.

JYPille tauko tuli hyvään paikkaan, sillä kolmen peräkkäisen voiton jälkeen homma lähti jälleen väärille raiteille ja kolmesta viimeisimmästä ottelusta Jukureita, HIFK:ta ja Ilvestä vastaan ei irronnut yhtään pistettä. Vaikka ennen kautta nimilista vahvistui huomattavasti, ei JYP ole päässyt toivotulle tasolle ja omissa kolisee edelleen aivan liikaa. JYPillä on sarjan eniten päästettyjä maaleja ja yksi mahdollinen ratkaisu on SHL:stä hankittu, vaikkakin heikosti esiintynyt Veini Vehviläinen. Vehviläisellä on vahvoja näyttöjä aikaisemmilta kausilta, joten odotukset Jyväskylässä on varmasti korkealla.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ESPANJALLE

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
Veini Vehviläinen palaa kotiin! ❤️

JYP & Veini ovat solmineet kevääseen 2025 ulottuvan sopimuksen. 🌪🏒

Lue lisää: jypliiga.fi

#JYPliiga #meollaanJYP #Liiga

Ässät löytyy tällä hetkellä pistekeskiarvon osalta sijalta 11. ja ennen taukoa vieraat oli hyvässä vireessä. Toki hieman huolestuttavaa on se, että kotikaukalon ulkopuolella tuloksen tekeminen on ollut erittäin vaikeaa. Vieraissa 10 otteluun on kertynyt vain kahdeksan pistettä maalierolla 13-30. Maalilla Niklas Rubin on hoitanut hommansa hyvin, mutta tulivoimaa on jäänyt uupumaan eikä erikoistilanteet myöskään varsinaisesti loista. Hieman viitteitä paremmasta kuitenkin on, sillä ennen taukoa Ässät alkoi saada onnistumisia hyökkäyspäässä tehden 15 maalia viimeisissä viidessä ottelussa.

Vaikka JYP kotona toki suosikki on, ei Uhmapelaajat aivan näin rajua kerroinasetelmaa osta – siispä vedot isketään vieraille. Lapulle otetaan Ässien lopullista voittoa(ML). Tarjolla on lähes 2,50 tasoisia kertoimia, joten vaikka Ässien vierassaldo ei ole kummoinen, kelpaa pieni betsi peleille ehdottomasti.