Liiga to 29.12. klo 18:30

JYP - Ässät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Verkot heiluu! JYP ja Ässät tarjoaa maalijuhlat illan ainoassa ottelussa ja sekös Uhmapelaajille kelpaa!

Torstain ainoa Liiga-ottelu pelataan Jyväskylässä, jossa JYP saa vieraakseen Ässät. Molemmat joukkueet palasi joulutauolta tappion kera ja nyt käydään taistoa siitä, kumpi joutuu ottamaan kolmannen peräkkäisen häviön. JYP kaatui kotona Kärppiä vastaan lukemin 3-5 ja Ässät puolestaan matkasi Lahteen, jossa se joutui toteamaan Pelicansin vahvemmaksi lukemin 6-3. Ässät on vienyt kauden kaksi aikaisempaa kohtaamista, mutta viimeisimmästä on toki kulunut jo yli kuukausi.

Molemmilta joukkueilta on muutama pelaaja nuorten maajoukkueen mukana. JYPin leiristä junnukisoissa ovat Aleksi Malinen, Jere Lassila sekä Joakim Kemell. Ässiltä puolestaan puuttuu hyökkääjä Lenni Hämeenaho ja puolustaja Aleksi Heimosalmi. Loukkaantumisen vuoksi JYPiltä on ollut sivussa muassa Mikko Petman ja Patrik Siikanen. Ässiltä puolustaja Markus Phillips on mahdollisesti vielä sivussa.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Porin Ässät

@PorinAssat
Tapaninpäivän ottelun tilastot tarjoaa Festum.

#Ässät #Liiga


Veini Vehviläinen on ollut ehdottomasti hyvä lisä isäntien maalivahtiosastolle, mutta ei hän yksin ole pystynyt JYPin alakertaa tukkimaan. Vaikka JYPillä on aineksia selvästi sijoitusta parempiin suorituksiin, ei sen oma pääty ole vieläkään kestävimmästä päästä. Ässät puolestaan joutui Pelicansia vastaan tulemaan toimeen ilman ykkösvahti Niklas Rubinia, joka oli sairastumisen takia sivussa. Mikäli hän on edelleen sivussa, nähdään tolppien välissä todennäköisesti Rasmus Korhonen, joka on kiistatta selvä heikennyt hyvin torjuneeseen Rubiniin.

Uhmapelaajat näkee ottelun lähtökohdat aavistuksen markkinaa runsasmaalisempana. JYP on heikosta sarjasijoituksesta huolimatta pystynyt hyökkäyssuuntaan tuottamaan paikkoja hyvällä tahdilla ja yksilötasolla Jerry Turkulainen löytyy pistepörssin kakkossijalta ja Sami Niku on sarjan tehokkaimpia puolustajia. Ässät jää tulivoimassa kakkoseksi, mutta se on viime aikoina ollut varsin kelvollisessa maalivireessä ja JYPin alakertaa vastaan maalipaikoille pääseminen ei ole mikään mahdoton tehtävä. Testiin otetaan yli 5,0 maalia varsinaiselle peliajalla – tasan viidellä panos saadaan takaisin. Mikäli Rubin on edelleen sivussa, on se vain plussaa vedolle.

Liiga

@smliiga
📊 Alkukauden kuumat nimet. 🔥

#Liiga