Liiga ti 15.03. klo 18:30

JYP - HIFK

HIFK vyöryy tämän rupusakin yli! Entistäkin tajuttomampi potentiaali ei näy vielä edes tilastoissa kunnolla

HIFK voitti kuin voittikin Ässät viikonloppuna, kun se pääsi kolmannessa erässä vihdoin hieman paremmin maalien makuun. Täysin puhtaita papereita joukkueelle ei kuitenkaan edellisottelusta voi antaa. Vastustajan taso ei päätä huimaa seuraavassakaan väännössä ja on selviö, että tästä pitäisi tulla helsinkiläisille voitto selvähköllä marginaalilla. Potentiaali on niin suuri, että kerroin on melkoinen lahja, johon kelpaa painaa astetta vahvemmallakin moukarilla.

Iiro Pakarinen, Teemu Turunen ja Miikka Salomäki ovat pelaajia, joita HIFK hankki loppukaudeksi riveihinsä. Tulevan vastustajan JYPin riveistä loppukauden lainalle joukkueeseen saapui puolestaan Reid Gardiner, joka on kokoonpanossa myös tiistaina. Vieraiden laatu on kuitenkin järjetön verrattuna isäntiin, eivätkä mitkään tilastot tai sarjatilanne edes sitä eroa tällä hetkellä riittävän selvänä esitä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Erikoistilanteissa HIFK on sarjan eliittiä. JYP jotain aivan muuta. Tasakentällisin vieraiden tehopotentiaali on tajuttoman kova. Isännillä puolestaan kärki on todella kapea ja omissa kolisee edelleen liikaa, vaikka Konstantin Šostak onkin erinomaisilla esityksillään pystynyt torjumaan JYPille muutamia voittoja. On kuitenkin muistettava, että HIFK oli sarjan tehokkaimpia ja potentiaalisimpia neljän akselin joukkueita jo ennen sen Jokereista sekä Ruotsista ja Liigasta hankkimia hyökkäyspään täsmävahvistuksia.

Pelivalinnaksi naulataan vierasvoittoa vähintään kahdella osumalla reilulla panostuksella. JYP on täysi lapanen, eikä mikään auta sitä tulevassa kamppailussa. Taululla nähdään todennäköisesti paljon rajummat lukemat kuin perinteiset 4–2 tai 3–1. Ville Peltosen miehistö vyöryy murskavoittoon! Kun lyöt tästä Uhmapelaajien betsin 25€ panoksella LuckyCasinolle, saat rahasi takaisin, jos häviät – varmempaa vedonlyöntiä ei ole nähty! Mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten tappiolla voit halutessasi kotiuttaa massit heti paikalla.

10 euroa pelirahaa