Liiga ke 14.12. klo 18:30

JYP - HPK

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt on kerroin kohdallaan! HPK tarjoaa kovan haasteen – tsekkaa peli-idea ja iske betsit sisään!

Keskiviikkona kiekkoillaan Jyväskylässä, kun HPK matkaa JYPin vieraaksi hakemaan toista peräkkäistä voittoa. Kausi ei ole toistaiseksi ollut menestys kummassakaan leirissä, mutta viime aikoina on näkynyt hieman valoa tunnelin päässä. Tasaista vääntöä sopii odottaa, vaikka JYP toki selvänä suosikkina kotiyleisön edessä lähtee.

JYP on edelleen sarjan toiseksi eniten maaleja päästänyt joukkue, mutta uusi hankinta Veini Vehviläinen on ollut hyvä lisä maalivahtiosastolle. 13. sija on selvä pettymys odotuksiin nähden, mutta viime aikoina suunta on ollut parempaan päin. Voittoja on irronnut hyvällä tahdilla ja tappiot on tullut laadukkaita joukkueita vastaan pienillä marginaaleilla. JYPille iso miinus on, että Sami Niku on maajoukkueen mukana ja sivussa takalinjoilta. Hän on ollut koko sarjan toiseksi tehokkain puolustaja keräten tehopisteet 5+19.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„


HPK on onnistunut nousemaan kymmenen parhaan joukkoon, mutta erot tällä hetkellä molempiin suuntiin on erittäin pieniä. Taannoin hämeenlinnalaisilla oli erittäin vaikea jakso käynnissä, mutta sen onneksi itseluottamusta saatiin ylöspäin kaatamalla ensin KalPa jatkoajan jälkeen ja perään sarjajumbo SaiPa kaatui murskalukemin 8-2. Taisto Ässiä vastaan päättyi tiukkaan tappioon, mutta viikonloppuna HPK nappasi erittäin kovan voiton Lukosta lukemin 4-0.

JYP ei ole niin huono mitä sarjasijoitus antaa ymmärtää, mutta Uhmapelaajat on markkinaa hieman tasaisemmalla linjalla ja nimenomaan tasapeli on se mikä kiinnostaa. Tasapelille on tarjolla 4,10 kerrointa ja siihen pieni panos on ehdottomasti paikallaan. HPK:n esityksestä Lukkoa vastaan ei vielä liian suuria johtopäätöksiä kannata vetää, mutta viimeaikaiset onnistumiset on varmasti ruokkinut itseluottamusta. Lisäksi pitkät iltapuhteet on varsinkin vieraille tuttuja, sillä HPK:n 10 tasapeliä on sarjan eniten.