Liiga pe 25.11. klo 18:30

JYP - Jukurit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

JYP raapii sarjataulukossa pohjia, mutta mikä on totuus – Jukurit on täynnä itseluottamusta!

Jukurit saapuu Hippokselle kova saavutus plakkarissa, sillä Olli Jokisen suojatit hankkiutui alkuviikosta Sveitsissä CHL:n puolivälieriin, joissa vastaan tulee kova Luulaja. Nyt mikkeliläisten olisi saatava suoritettua palautuminen ja maan pinnalle laskeutuminen huolella, sillä arki saattaa iskeä nilkoille kovaakin. JYP on nimittäin kehnosta sarjasijoituksestaan huolimatta tulossa.

JYPillä on alla kaksi peräkkäistä kolmen pisteen ottelua, mikä on tällä kaudella ensimmäinen kerta. Noususuhdanne oli näkyvissä jo tappiollisessa Ässät-ottelussa, jossa tulos ei kuitenkaan ollut hyvän suorituksen mukainen. Viikonloppuna KalPa ja HPK kaatuivat kuitenkin komeasti, ja nyt Jukka Rautakorven suojateilla on ollut aikaa ladata akkuja ja treenata melkein täysi viikko. Joakim Kemell palannee sairastelun jälkeen kokoonpanoon.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ESPANJALLE

Jukureiden syksy on ollut kovin vaihteleva, mutta menestys Euroopassa varmasti lämmittää joukkuetta ja kannattajia. Liigakausi on hieman kärsinyt CHL-urakasta, ja sijoitus on tällä hetkellä kympin ulkopuolella. Tiistaina Fribourgia vastaan Jukurit joutui ajoittain kovan paineen alle, mutta joukkueen mojo piti loppuun asti. Pakka pysyi tiukkana, ja Frans Tuohimaa oli maalilla jälleen todella hyvä.

Champions Hockey League

@championshockey
🚨! OVERTIME GOAL !

@MikkelinJukurit secure their first quarterfinals appearance by scoring the game-winning overtime goal from a two-on-one counter attack!🚀🔥

#ChampionsGoBeyond

JYP on iskussa, ja CHL-menestys ei välttämättä auta Jukureita yhtään perjantaina – pikemminkin päinvastoin. Mutta yli kolmen kertoimilla ei Jukureita voi jättää tässä betsaamatta. JYP on suosikki, muttei nyt mitenkään mahdottomalla marginaalilla. Mr Green laittaa topit, ja se ei ole nykyään kovinkaan harvinaista.