Liiga ke 21.02. klo 18:30

JYP - KalPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Runkosarja on loppusuoralla – vieläkö JYP nousee mukaan taistelemaan pudotuspelipaikasta?

Liigassa runkosarjan osalta ollaan jo loppusuoralla ja keskiviikkona on jälleen suurten panosten kamppailu luvassa, kun JYP kohtaa KalPan. Ennen kaikkea JYPillä paineet alkaa olla suuret, sillä matka kymmenen parhaan joukkoon ei ole kaventunut toivotulla tavalla. Joukkueet kohtasi kuun vaihteessa ja tuolloin KalPa piti pisteet Kuopiossa lukemin 3-2 JYPin hyvästä kiristä huolimatta.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto talteen!

JYP löytyy sijalta 13. ja 10. sijaa pitävä Ässät on kuuden pisteen päässä. Peliä ei siis ole vielä menetetty, mutta hiljattain JYP kohtasi neljä kovaa vastustajaa peräkkäin ja saldoksi jäi vain kaksi pistettä. Viimeisimmässä matsissa SaiPa kaatui vieraissa odotetusti lukemin 4-1, mutta jatkossa JYPin pitää pystyä kaatamaan myös sitä vahvempia joukkueita. Yksilötasolla loppukauden osalta katseet on ensi kaudeksi muihin maisemiin siirtyvässä Jerry Turkulaisessa, joka on taistelemassa pistepörssin voitosta.

Tammikuun puolen välin jälkeen KalPa ei ole ollut parhaassa iskussa ja näin ollen paikka kuuden parhaan joukossa alkaa olla jo liian suuri haaste. Hiljattain tuloskunto on ollut kohenemaan päin, mutta edelleen vierailla on selvästi enemmän annettavaa. Puolustuspeli on saatava taas sille tasolle jolla se on parhaimmillaan tällä kaudella ollut, sillä maalinteon kanssa KalPa on viime aikoina tuskaillut – esimerkiksi 10 ottelun otannalla vain Ässät, SaiPa ja HPK on viimeistellyt kuopiolaisia vähemmän osumia.

Tänään on pakko tunnustaa kotijoukkue paremmaksi.

Taistelu jatkuu ensi viikolla đź‘Š

#KalPa #Liiga #Kuopio #KalevanPallo

KalPan paremmuudesta ei ole epäselvyyttä, mutta tällä kerralla katseet on käännettävä JYPille tarjottuihin kertoimiin. JYP ei ole tällä kaudella kotona loistanut, mutta vastaavasti KalPa on kerännyt sarjan vähiten pisteitä vieraissa eikä sen pelillinen taso ole erityisemmin häikäissyt viime aikoina. Lapulle napataan maltillisella panoksella JYPin lopullista voittoa(ML) Betstron tarjoamalla 2,45 kertoimella.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.