Liiga to 08.12. klo 18:30

JYP - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Usko tai älä! Kärppien pelissä tehdään tänään paljon maaleja

Liigassa käydään tänään mielenkiintoinen kamppailu JYPin ja Kärppien välillä. Oululaiset yrittävät katkaista kolmen ottelun tappioputkeaan ja saada sekavan pelinsä viimein kuntoon. Vahva vireinen JYP yrittää taas kotonaan lisätä Kärppien tuskaa. Poikkeuksellisesti odotamme myös, että matsissa nähdään runsaasti maaleja.

Kärppien peleissä harvemmin tehdään paljoa osumia. Lauri Marjamäki peluuttaa kuolettavan tylsää keskialueen trappia, joten Kärppien omat laadukkaat maalintekopaikat tulevat lähinnä ylivoimalla tai vastahyökkäyksistä. Petopaitojen laadukas hyökkäyskalusto jää kuitenkin harvoin kokonaan maaleitta. Kärppien puolustus taas rakoilee pahemman kerran. Pelicans paukutti viime viikolla kuusi maalia Kärppien maaliin, kun pakisto pelasi todella ylimielisesti, eikä maalivahti Joel Blomqvist vakuuttanut. Jos hyökkäyspeli ei ole aiemmin toiminut, onko sama tuska levinnyt nyt myös omaan päähän? Siltä näyttää.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

#liigadata

@smliigadata
#Kärpät on nyt hävinnyt neljä peräkkäistä kotipeliä ja pelannut kuusi kotiottelua ilman varsinaisen peliajan voittoa. Oulussa se ei ole ollut kovin tavallista.

JYP on taas hurjassa vireessä. Viimeisten kolmen viikon aikana joukkue on pelannut seitsemän ottelua ja voittanut niistä viisi. Ainoat tappiot ovat tulleet Tapparaa ja TPS:ää vastaan yhden maalin erolla. JYP on luonut ottelusta toiseen runsaasti maalipaikkoja ja viimeistellyt myös tehokkaasti. Viimeisten kolmen viikon seitsemässä matsissa jyväskyläläiset ovat mättäneet 27 maalia, eli 3,9 häkkiä per ottelu. Samaan aikaan verkko on heilunut myös paljon JYPin omassa päässä.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
Christofferin maukas syöttö Nikulle ja sehän Samille maistui. 🏒🌪️

Nikun maalilla JYP johtaa lukemin 3-4 👍🏻

#JYPliiga #Tappara #Liiga

Kärpät tuskin jättää JYPin tulikuumaa hyökkäystä nollille, ja taas toisaalta JYPin lepsu puolustus tuskin tylsyttää Kärppien laadukasta hyökkäysmateriaalia. Kärppien träppi ja puolustuspeli taas eivät enää vakuuta. Pelivalintamme onkin, että ottelussa syntyy yli 5,5 maalia. Veto osuu, jos matsi päättyy esimerkiksi 5-1, 4-2 tai 5-3 lukemiin.