Liiga ke 03.01. klo 18:30

JYP - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kriisi-JYP haastaa sisuuntuneen Kärpät! Jatkuvatko vieraiden yksilökohtaiset tasonnostot?

JYP on ajautunut neljän ottelun tappioputkeen ja pelilliseen kriisiin valmentajapotkujensa jälkeen. Kärpät puolestaan on osoittanut muutamissa viimeisimmissä otteluissaan heräämisen merkkejä, kun se on esimerkiksi viimeistellyt 15 maalia kolmen kamppailun otannalla. Tapaninpäivänä edellisen kerran kohdanneet joukkueet ovat mitelleet paremmuudestaan kahdesti tällä kaudella ja molemmat kamppailut ovat kääntyneet oululaisille.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa kierrätysvapaa ilmaisveto jopa 50€ asti.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kärpät hankki HIFK:sta lainalle entisen mestarimaalivahtinsa Tomi Karhusen, joka on nyt pelannut kahdessa perättäisessä ottelussa hämmästyttävän laadukkaasti. Viime vuodet tuuliajolla ollutta kassaria saattaa jopa odottaa loppukauden Kärpät-sopimus, ellei HIFK halua kolmosvahtiaan takaisin. Ville Mäntymaan miehistö laittoi vuoden viimeisessä ottelussa pöytään todella kovan suorituksen, kun se nousi kahden maalin tappiolta 5–2-voittoon jaetussa sarjakärjessä pyyhältävää Tapparaa vastaan.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Kiitos Raksila! Vuoden viimeinen oli upea 🔥💛🖤

#Kärpät #liiga

Mediassa roisia kritiikkiä valmentajapotkuistaan jo alun perin saanut JYP on ajautunut kriisiin. Jukka Rautakorpi ja Ville Nieminen olivat viemässä joukkuetta parempiin saavutuksiin kuin kertaakaan aiemmin noin kymmenen vuoden otannalla, mutta ilmeisesti pelitapa ei tyydyttänyt johtoa tai erityisesti Jukka Seppästä, joka teki päätöksen. Tällä hetkellä jyväskyläläisjoukkueen pelaaminen on täysin sekaisin ja kenelläkään ei ole kentällä kivaa. Onko tämä sitten strategian mukaista?

On karu fakta, että tällä hetkellä JYP häviää maalintekokilpailuissa reilusti yli puolelle Liiga-joukkueista. Yksi näistä ryhmistä on Kärpät. Oululaisten pelaajatilanne on hyvä ja ainoastaan Joel Olkkonen, Kasper Björkqvist sekä Joose Antonen ovat olleet loukkaantumisten vuoksi sivussa. Niklas Kokko sekä Emil Pieniniemi ovat puolestaan Nuorten Leijonien mukana ja Nick Ritchie on pelikielossa. Isännillä Patrik Siikanen on ollut sivussa, mutta lisäksi puuttuvat niin ikään maajoukkuetehtävissä olevat Jere Lassila sekä Jesse Pulkkinen.

Kärpät on löytänyt itseluottamustaan hyökkäyspäässä ja esimerkiksi ykkössentteriksi hankittu Connor Bunnaman on vihdoin heräillyt, mikä näkyy myös pistesarakkeessa. Julius Junttila on niin ikään palannut suvantovaiheiden jälkeen takaisin tasolleen. Joulukuussa potkut saaneen Lauri Marjamäen koirankoppiin joutunut Peter Tiivola on niin ikään parantanut tekemistään roimasti uudessa komennossa. Kärpille on JYPin vieraana tarjolla kerroin, jota ei voi sivuuttaa (1X2).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Kärpät (1X2) kertoimella 2,30.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.