Liiga to 10.02. klo 18:30

JYP - Lukko

Kokeeko JYP jo viikon kolmannen tappion?

Torstaina on jälleen lähtökohdiltaan varsin yksipuolinen matsi luvassa, kun JYP ja Lukko ottavat mittaa toisistaan. JYPille ottelu on kolmas neljään päivään ja vielä viikonloppuna olisi yksi matsi luvassa. Nollan pisteen viikko ei siis ole kaukaa haettu, kun ensin vastaan asettuu loistavaa nousua tehnyt Lukko ja lauantaina KalPa. JYPillä lisäksi kokoonpanoissa on epäselvyyttä, joten muuta kuin ongelmia ei voi luvata.

JYP pelasi alkuviikosta Tapparaa vastaan kahdesti häviten odotetusti molemmat taistot. Neljän ottelun pisteputken jälkeen oli luvassa paluu normaaliin ja viimeiset kolme ottelua on päättynyt lukemin 1-5, 0-4 ja 2-5. Liikaa risuja ei voi kuitenkaan antaa, sillä olihan alkuviikosta epäreilut jaot jäällä – esimerkiksi jälkimmäisessä ottelussa JYPillä oli kolme kenttää käytössä, joista Liiga-tason pelureita noin kentällinen. Nähtäväksi jää millainen miehistö on tarjolla torstaina, mutta joka tapauksessa kyse tulee olemaan pitkälti selviytymisestä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

Lukko on liekeissä! Tosipelit lähestyy ja joukkue ottaa koko ajan askeleita eteenpäin ja tällä hetkellä hallussa on kuudes sija. Viimeisistä 15 ottelusta raumalaiset on voittanut 13 ja ainoan kerran se jäi täysin pisteittä muutama matsi takaperin KalPaa vastaan. Homma kulkee molemmissa päädyissä kaukaloa, sillä kyseisellä otannalla päästettyjä maaleja on sarjan vähiten ja ainoastaan Tappara on tehnyt kaksi maalia enemmän. JYP tulee varmasti nälkäisellä ryhmällä, varsinkin jos mukana on jälleen useampi normiringin ulkopuolelta tuleva peluri. Aliarvionnilla Lukko siis pystyy tekemään tilanteen vaikeaksi, mutta normitasolla sen pitäisi pystyä paineistamaan JYPiä läpi ottelun ja sitä myöden pitämään isäntien kiekollisen pelin minimissä.

Jos JYP ei saa kärkipelureita takaisin, on lähtökohdat erittäin huonot. Jos saa, on tilanne edelleen huono. JYPillä toki on edellinen hyvä jakso vielä tuoreena muistissa, mutta siitä ei ole paljoa apua, kun sarjan selvästi huonoimman alakerran tehtävänä on hidastaa erinomaisen maalivireen löytänyt hyökkäys. Lukko hoitanee rutiinilla pisteet matkaan ja toivotaan, että vähintään kahden maalin erolla. Lapulle painellaan siis vieraita -1,5 tasoituksella.

 

10 euroa pelirahaa