Liiga pe 16.09. klo 18:30

JYP - Lukko

JYP on vahvistunut, mutta puolustuksen yllä on edelleen kysymysmerkkejä

Perjantaina siirtomarkkinoilla runsaasti vahvistunut JYP saa kauden ensimmäisessä kotiottelussa vieraaksi Lukon. Lukon kohdalla alkuun arviot otetaan hieman varauksella, sillä vaikka laadukkaita pelaajia tuli sisään, oli menetykset myös suuria. JYP todennäköisesti jatkaa samalla ryhmällä kuin 1-3 tappiossa Sportin vieraana.

Isännät on vahvistunut siirtomarkkinoilla ympäri kaukaloa, mutta kenties isoin ero edelliseen kauteen nähden on maalivahtipelissä. Toki JYPin alakerta oli viime kaudella kauttaaltaan sekaisin, mutta silloin ei myöskään löytynyt läheskään Eetu Laurikaisen tasoista kassaria tolppien välistä. Sportia vastaan meno takkusi ajoittain pahasti, mutta vaikeilla hetkillä Laurikainen piti joukkuetta pystyssä. Kolmannessa erässä JYP sai peliä rullaamaan, mutta hyökkäyspään jäähyn avulla Sport viimeisteli illan toisen osuman. Erikoistilanteet jätti runsaasti parannettavaa, sillä Sport iski kaksi maalia ylivoimalla.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NĂ„IN SAAT SUPEREDUN

Lukolle perjantain matsi on kauden ensimmäinen. Siirtomarkkinoilla menetykset oli kovia, kun maisemaa vaihtoi muun muassa maalivahti Lassi Lehtinen, puolustaja Vili Saarijärvi ja hyökkäyspäästä Arttu Ilomäki, Scott Pooley ja Pavol Skalicky. Artjom Zaqidulin nappaa ykköskassarin roolin ja puolustusta paikkaa Tarmo Reunanen ja Tomas Pavelka. Yläkertaan saapui myös laadukkaita vahvistuksia kuten, Jere Karjalainen, Josh Kestner, Otto Somppi ja uusimpana lisäyksenä AHL:ssä kiekkoillut Gabriel Fontaine, jota ei vielä kaukalossa nähdä.

Tähän matsiin päästään iskemään maltilla overia. JYPin hyökkäyskalusto on paperilla ottanut ison harppauksen eteenpäin, mutta puolustuksen kohdalta on edelleen aavistuksen verran kysymysmerkkejä ilmassa, eikä esitys Sportia vastaan vielä liialti vakuuttanut. Yli 5,0 maalille varsinaisella peliajalla tarjoillaan 1,85 kerrointa – vähintään kuusi maalia tuo voiton ja viidellä maalilla panos palautuu.

10 euroa pelirahaa