Liiga pe 20.01. klo 18:30

JYP - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalivahdeilla ei hetken rauhaa! JYPin ja Lukon välillä laitetaan verkot heilumaan koko rahan edestä!

Perjantaina sarjakärki Lukko matkaa metsästämään viikon toista voittoa JYPin vieraaksi. Joukkueet kohtasivat joulukuun lopulla edellisen kerran ja tuolloin Lukko otti isäntänä kaksi pistettä jatkoajan jälkeen lukemin 3-2. Vaikka eroa sarjataulukossa on paljon, ei JYP kuitenkaan kotona niin suureksi altavastaajaksi jää, mitä voisi nopeasti katsottuna arvella. Toki oman päädyn pelaamisessa Lukko vie vertailun mennen tullen, mutta kovan tulivoiman ansiosta JYPiä ei voi jättää laskuista.

Runkosarjaa on noin kolmasosa jäljellä eikä JYPin meno ole vieläkään noussut toivotulle tasolle. Hetkittäisiä valonpilkahduksia tulee ajoittain, mutta tasaisuutta jyväskyläläiset ei ole pelikirjaan löytänyt. Pistekeskiarvolla mitattuna vain Sport ja SaiPa jää JYPin taakse. Viime aikoina JYP on pelannut useita tasaisia otteluita, mutta tämän kalenterivuoden puolella se on onnistunut ottamaan vain yhden kolmen pisteen arvoisen voiton. Toki hieman myös kehuja on annettava, sillä JYP onnistui keskiviikkona nousemaan HIFK:n vieraana loppuhetkillä tasoihin ja lopulta myös viemään voiton jatkoajalla.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
Puutarhuri Kaartinen korjaa satoa.

Gardinerin maalit toivat kaksi pistettä Jyväskylään. 👌🏻

#JYPliiga #MeOllaanJYP #Liiga

Lukko pitää edelleen kiinni sarjan kärkipaikasta, mutta tahdin ei ole varaa hidastua, sillä Tappara hengittää kovasti niskaan. Keskiviikkona Lukko nappasi jo peräti kymmenennen peräkkäisen kotivoiton, kun Pelicans kaatui lukemin 2-1. Voittoja siis satelee jatkuvasti, mutta vieraspelaaminen ei yhtä dominoivalla tasolla ole ollut. Vaikka Lukko on edelleen sarjan vähiten maaleja päästänyt joukkue, ei se ole viime aikoina kuitenkaan mitenkään ylivoimaisessa iskussa ollut oman päädyn osalta.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Julius Mattila 1–0 YV (Grégoire, Repo)

Maalissa mukana Juliuksen kummiyritys Janhunen

Kaikki Liiga-videot: mtvuutiset.fi/liiga

#JokaPäivä #Lukko #Liiga

Tulivoimaa löytyy molemmilta puolilta, Lukon alakerta ei aivan alkukauden iskussa ole ollut ja kun JYPin alakerta on mitä on, nousee runsasmaalisuus Uhmapelaajien peli-ideaksi. Yli 4,5 maalille varsinaisella peliajalla on tarjolla 1,72 kerroin ja se poimitaan ilomielin kupongille. Lukko pelaa lauantaina kotiottelun Ässiä vastaa, joten pieni mahdollisuus ykkösvahti Artjom Zagidulinin lepuutukselle on olemassa. Sen varaan ei kannata liikaa laskea, mutta mikäli niin käy, maistuu veto entistäkin paremmin.