ti 13.02. klo 18:30

JYP - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Hyvästit pudotuspelipaikalle! Joko pian on kriisi-JYPin aika nostaa kädet pystyyn?

JYP on käytännössä pakkoraossa, kun se kohtaa kotikaukalossaan selvästi vahvemman Lukon. Jos hurrikaanipaitojen pistetili ei ala karttua nopealla syötöllä, voi kriisikautta pelaava joukkue heittää hyvästit viimeisillekin toiveille pudotuspelipaikasta. Raumalaisilla on puolestaan yhä mahdollisuus kuuden parhaan joukkoon, joten panosta ei Hippoksella tiistai-illasta puutu.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Vieraiden viime viikko oli vahvasti tappiollinen, vaikka vastustajien maajoukkuekomennukset avasivat pientä iskun paikkaa. Toki Robert Rooba oli JYPistä sivussa Viron joukkueessa, mutta muilta osin jyväskyläläiset olivat liikenteessä vahvoilla kokoonpanoilla. Oulun vierailulla perjantaina Kärpät oli jo kolme maalia JYPiä takamatkalla, mutta Mikko Heiskasen miehistö onnistui häviämään matsin.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Terveystalon loukkaantumisraportti viikko 7

Oliver Suni – Odotetaan takaisin joukkueharjoituksiin helmikuussa
Gabriel Fontaine – Paluu maaliskuun aikana
Christopher Gibson – arvioidaan päivä kerrallaan

#Lukko #Liiga #TerveystaloSport

Viimeisimmässä matsissa kokoonpanosta toki puuttui Reid Gardiner, joka saattaa hyvin olla lähtökuopissa Jyväskylästä. Ylikansallisten siirtojen takaraja on torstai. Rooba palannee isäntien kokoonpanoon Lukkoa vastaan, mutta perjantaina sivussa Gardinerin ohella olivat Patrik Siikanen sekä Santeri Koskela – ensin mainitun pelaamisesta ei ole takuita ja Koskela on yhä sivussa.

Tomi Lämsän miehistö haki lauantaina Hämeenlinnasta suvereenin 1–5-voiton HPK:ta vastaan ja pesi tyylikkäästi kasvonsa yllättävän KooKoo-tappion jälkeen. Lukon pelaajatilanne paranee, kun Tarmo Reunanen sekä Sebastian Repo palaavat Leijonat-komennusten jälkeen askiin Hippoksella. Gabriel Fontaine on ainoa merkittävä pelaaja sairastuvalla.

Lukko on saanut hiljattain kaavittua arvokkaita voittoja vaelleltuaan tammikuun puolivälin CHL-putoamisen jälkeen tovin syvissä vesissä. Uhmapelaajat liputtaa tiistain ottelussa pelivalinnaksi vierasvoittoa (1X2 – Lukko), jolle saadaan kelvollinen kerroin. JYP on keskinkertainen joukkue ja sen pelaaminen on todella vuoristoratamaista. Lukko pystyy tasaiseen rutiinisuoritukseen, mikä tässä tapauksessa riittänee kolmeen pisteeseen.

Ensitalletuksella 25€ ilmaisveto!

21Bets lämää Uhmapelaajien lapaan herkullisen tarjouksen, jota voit hyödyntää esimerkiksi Liiga-betseissä. Kun teet ensimmäisen talletuksesi, saat 25€ ilmaisvedon. Sinun tarvitsee tallettaa vain 25€ saadaksesi edun. Jos ja kun nappaat ilmaisvedolla itsellesi tilipäivän, vähennetään panos voitoista tavalliseen tapaan – kerroinrajoitusta ei ole.

Toimi näin:

1. Siirry 21Betsille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.