Liiga la 25.02. klo 17:00

JYP - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vieläkö JYP nousee, vai joko kaikki mehut on puristettu irti? Pelicansille kolmas peräkkäinen voitto tarjolla!

Lauantaina JYPillä alkaa olemaan viimeisiä mahdollisuuksia pyristellä kohti kymmenettä sijaa, mutta vieraaksi saapuva Pelicans on tällä hetkellä kova pala purtavaksi. Joukkueet kohtasi edellisen kerran kuukausi takaperin ja silloin Pelicans vei vakuuttavan esityksen päätteeksi pisteet lukemin 3-1. Nyt kotietu kääntyy JYPille, mutta kotijoukkueesta alkaa olemaan jo viimeisetkin mehut puristettu irti.

Viimeisistä 10 ottelusta JYP on voittanut neljä, mutta kun otetaan pois yhteensä kolme matsia heittopussin statuksella pelaavia Sportia ja SaiPaa vastaan, jää yllätysvoitto Tapparasta viime aikojen ainoaksi valon pilkahdukseksi. JYPin päätös olla myymättä pelaajia ja taistella pudotuspelipaikasta loppuun saakka on kerännyt paljon kehuja, mutta vuori alkaa olemaan auttamatta liian suuri kiivettäväksi. Jukka Rautakorpi ei ole saanut rosterista toivottua tulosta irti, vaikka toki yksilötasolla muun muassa Jerry Turkulainen ja Sami Niku ovat olleet aivan Liigan parhaimmistoa tehopisteiden valossa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
Ilves oli tyly isäntä, mutta silti taistelu pudotuspelipaikasta jatkuu lauantaina. Silloin LähiTapiola Areenalle saapuu Lahden Pelicans.

#JYPliiga #MeOllaanJYP

Siinä missä JYP on alittanut odotukset, on Pelicans ollut kauden menestystarina. Kauden alla joukkueelta ei paljoa odotettu, mutta niin vain vieraat on edelleen neljännessä sijassa kiinni. Viimeisistä 10 ottelusta voittoja on kertynyt komeat kahdeksan ja onnistumisia on nähty molemmissa päädyissä. Hieman mutkia matkaan on tuonut ykkösvahti Patrik Bartosakin poissaolo, mutta kuten torstaina nähtiin, ei TPS:n nollannut Jasper Patrikainen ole sen huonompi vaihtoehto tolppien väliin.

JYPin kiri ei ole ollut toivotunlainen ja nyt aletaan lyömään viimeisiä nauloja arkkuun. Pelicans on ollut tehokkaalla päällä viime aikoina, joten edes hyökkäyssuuntaan isännät ei suuremmin etua saa. Puolestaan sarjan kolmanneksi eniten maaleja päästänyttä alakertaa ei edes viitsi verrata pussinokkien rautaiseen puolustus- ja maalivahtiosastoon. Lapulle poimitaan suoraa vierasvoittoa – panoksen kanssa pidetään kuitenkin maltti mukana. Jos kuitenkin tili Galaksinolle puuttuu, katso alta ohjeet ja ota betsistä kaikki irti!

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Pelicansille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Pelicans” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 55€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.