Liiga ti 28.12. klo 18:30

JYP - Pelicans

Laittaako Pelicans tappioputken poikki sarjajumbon vieraana?

Tiistain neljä ottelua tarjoaa Liiga-faneille jälleen viihdettä ja myös vedonlyönnillisesti maistuvia kohteita löytyy. Jyväskylässä todennäköisesti pysyvästi aivan pahnan pohjimmaiseksi pudonnut JYP saa vieraaksi Pelicansin. Vaikka myös vierailla on hieman alavireinen jakso käynnissä, on se silti selvä suosikki illan taistoon.

JYP putosi maanantaina sarjajumboksi, kun hyvässä vireessä oleva Ässät haki vieraspisteet HIFK:lta. JYP on nyt siis pisteen Ässiä perässä, vaikka sillä on kolme ottelua enemmän pelattuna. JYP palasi tauolta saaden kolmannen kerran peräkkäin turpiin, kun vierasreissu Ouluun päättyi 1-5-tappioon. Hyökkäyksessä on ollut joukkueen ainoat valonpilkahdukset tällä kaudella, mutta alakerta sen sijaan ei tahdo kestää kasassa sitten millään.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

Myöskään kokoonpanotilanne ei palvele JYPiä, kun Kanadassa pelattavissa alle 20-vuotiaiden kisoissa kiekkoilee puolustuksesta Ville Ottavainen ja yläkerrasta Samuel Helenius, Brad Lambert ja Joakim Kemell. Vaikka Kemell ei ole loukkaantumisen jälkeen palannut alun huippuvireeseen, on hän silti yksi joukkueen suurimmista pelotteista.

Pelicans löytyy seitsemänneltä sijalta, mutta ero kärjen tuntumaan on todella pieni. JYPin tavoin myös pussinokat on hävinnyt kolme viimeisintä ottelua, kun tauon jälkeen sarjakärki HIFK oli vahvempi lukemin 1-2. Maaliodottamien osalta Pelicansin esitys oli vahva, joten samalla meiningillä seuraava voitto on varmasti jo oven takana. Kärkinimien osalta vertailu on täysin kallellaan vieraiden suuntaan, sillä pistepörssin top5 löytyy peräti kolme Pelicansin miestä. Vastaavasti JYPin tehokkain on ollut puolustaja Anttoni Honka.

Kaikista suurin ero tulee alakerrassa – Pelicansilla päästettyjä maaleja on vasta 75, kun isäntien lukema on ylivoimaisesti Liigan huonoin 126! JYPin puolustuksella tuskin pärjäisi edes Mestiksessä. Joulukuun alkupuolella joukkueet kohtasivat edellisen kerran ja tuolloin Pelicans ryösti pisteet lukemin 0-3, vaikka maalipaikkojen osalta mikään ylijuoksu ei ollut kyseessä.

Molempien tavoitteena on katkaista tappioputki ja tällä kerralla vierailla on siihen selvästi paremmat valmiudet. Pelicansin kärkikolmikko rokottaa pienistäkin virheistä ja JYPille niitä sattuu enemmän kuin muille. Pelivalinnaksi nousee Pelicansin suora voitto (60min) sekä myös -1,5 tasoitusta. Molemmille kohteille herkulliset kertoimet löytyy ComeOnilta!

10 euroa pelirahaa