Liiga to 09.12. klo 18:30

JYP - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

JYP on taas tappiokierteessä, eikä siitä ole vastusta korkealla lentävälle Pelicansille

Kymmenen ottelun tappioputkensa jälkeen marraskuussa jopa kaksi kamppailua voittanut JYP on jälleen uudessa tappiokierteessä. Vaikka tärkein pelaaja on palannut kokoonpanoon ja maalia vartioi tuore vahvistus, ei joukkueella Liigassa riitä alkuunkaan tällä hetkellä. Vastaavasti vierailija on peräti seitsemän ottelun pisteputkessa ja tällä otannalla ryhmä on hävinnyt ainoastaan kerran.

JYP sai kaivatun vahvistuksen kokoonpanonsa viime viikolla, kun Joakim Kemell pelasi ensimmäistä kertaa loukkaantumisensa jälkeen. Toistaiseksi huipputehokkaasti alkukaudella operoinut nuorukainen ei ole onnistunut muuttamaan JYPin alavireistä suuntaa. Toisaalta tähän ei ole yksinään pystynyt myöskään tuore maalivahtivahvistus Konstantin Šostak. Joukkue yksinkertaisesti sakkaa liian monella osa-alueella, eikä edes kykene taistelemaan voitosta valtaosassa otteluita.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Huippuvireiselle Pelicansille JYPin luulisi olevan pelkkä suupala. Lahtelaiset ovat voittaneet seitsemässä edellisessä ottelussaan kuudesti, eikä joukkue ole jäänyt kertaakaan pisteittä. Kovan jaksonsa aikana Tommi Niemelän joukkue on pelannut kaksi nollapeliä ja saanut puolustuspelaamisensa todella hyvään iskuun – vastaavasti maaleja on syntynyt todella mukavasti, 26 kappaletta.

JYPille 15 edellistä kamppailua ovat tuottaneet viisi pistettä ja 13 tappiota. Joukkueen seuraava päästetty osuma on jo sadas vastustajan tekemä maali Jukka Ahvenjärven suojattien verkkoon. Liian helppoa on ollut vastustajilla hurrikaanipaitoja vastaan etenkin hyökkäyspäässä. Jyväskyläläisille ehjän ottelusuorituksen tekeminen on ollut äärimmäisen vaikeaa ja yleensä jossain vaiheessa ottelua tulee hetki, jolloin olisi lähes sama pelaisiko vastustaja pelkästään maalivahtia vastaan.

Pelivalinnaksi otetaan vierasvoitto varsinaisella peliajalla. Kerroin on yllättävän hyvä suhteessa siihen, että joukkueet voi nähdä lähes toistensa vastakohtina. Pelicansin ainoa poissaolija on tiettävästi Joonas Jalvanti ja isännillä sivussa ovat Jere-Matias Alanen sekä Patrik Siikanen. JYP on hävinnyt parin voiton jälkeen jälleen kolme perättäistä kamppailua, joten tappioputket vaikuttaisivat seuraavan ryhmää. Ennen voittojaan joukkue hävisi kymmenen kamppailua putkeen.