Liiga ke 20.09. klo 18:30

JYP - Tappara

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalihanat auki! Kestääkö JYPin alakerta Tapparan paineen alla?

Liigan pariin päästään jälleen keskiviikkona, kun hallitseva mestari Tappara matkaa JYPin vieraaksi. Tapparan otteet voitoista huolimatta ei ollut pelkästään ruusuilla tanssimista ja nyt luvassa on ensimmäinen matsi vieraissa, mutta suosikin aseman kirvesrinnat joka tapauksessa saa. Maalivahtiosastolla Veini Vehviläinen ja Christian Heljanko kuuluvat molemmat sarjan parhaimmistoon, mutta maalijuhlien mahdollisuus on kuitenkin olemassa.

*Tsekkaa tipsin lopusta kuinka pääset käsiksi ilmaisvetoihin!

JYP pelasi ensimmäisellä viikolla kaksi ottelua. Molemmilla kerroilla päädyttiin jatkoajalle – ensin TPS nappasi lisäpisteen, mutta lauantaina JYP onnistui avaamaan voittotilin Severi Lahtisen komean alustuksen jälkeen. Täksi kaudeksi JYPin tärkein tavoite on saada puolustuspäätä parempaan kuntoon ja avausottelussa se onnistui tehtävässä kiitettävästi, mutta vastaavasti Jukureita vastaan viime kauden ongelmia oli jälleen nähtävissä. Kokoonpanorintamalla Braden Christoffer oli sivussa Jukureita vastaan.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
Eilen Severi Lahtinen esitti taas taikojaan. Tyylikäs harhautus, selän taakse jalkojen välistä suoraan puutarhurin lapaan ja kiekko maaliin. Kylmäpäistä, kaunista ja eleganttia ripauksella magiaa.

🌪️🏒

#JYPliiga #Liiga

Tappara on saanut kaudelle fantastisen startin, kun otteluista Pelicansia ja HIFK:ta vastaan irtosi täydet kuusi pistettä. Missään nimessä täydellisiä esityksiä ei olla nähty, sillä Pelicansia vastaan ottelu oli maalipaikkojen osalta selvästi tulosta tasaisempi ja HIFK:ta vastaan vasta kolmannessa erässä Tappara pääsi kuskin paikalle, mutta pisteet maistuu varmasti hyvältä. Arvoa nostaa myös se, että Valtteri Kemiläinen, Kristian Tanus ja Otto Rauhala ovat olleet sivussa.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
CAAARTEEER CAMPERRRR 59:41! 🚨

Ja asianmukainen tuuletus päälle! 🙌🔥

đź“ą @CMoreSportFi #Tappara #Liiga

Tähän matsiin vedot lähdetään hakemaan runsasmaalisuuden kautta ja lapulle napataan yli 5,0 maalia varsinaisella peliajalla. Tasan viidellä osumalla panos palautuu. JYPin alakerta on vahvistunut ainakin paperilla, mutta näytöt on vielä antamatta ja ensimmäisissä matseissa JYPin alivoima oli heikolla tasolla. Tappara ei toki ylivoimalla vielä ole maalitiliä avannut, mutta yläkerrasta löytyy valtavasti laatua siitäkin huolimatta, että tärkeitä palasia poistui kesällä.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “JYP-Tappara yli 5,0 maalia(60min)” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.