ke 15.09. klo 18:30

JYP - TPS

Jääkö JYPin nuori pakisto TPS-karvauksen jalkoihin?

Keskiviikon Liiga-kierroksella JYP joutuu kovaan testiin, kun vieraaksi saapuu TPS. Jyväskyläläisiä on povattu Liigan tämän kauden jumbojoukkueeksi, kun taas turkulaisille povataan hyvin pitkälti suoraa pudotuspelipaikkaa. TPS on ottelussa selvä ennakkosuosikki, ja pelivalintammekin on turkulaisten vierasvoitto.

JYPin kausi sai komean alun. HIFK kaatui upeasti jatkoajalla lukemin 2-1, ja hurrikaanipaidat pääsivät näpäyttämään epäilijöitä. Heti seuraavana päivänä ilo vaihtui murheeseen. Kärpät tarjoili JYPille ruman 6-2 löylytyksen. Tällainen epätasaisuus ei ole mikään yllätys. JYP lähti kauteen todella nuorella ja kokemattomalla miehistöllä, etenkin pakiston osalta. Virheet kertaantuvat ja joukkueen selkäranka katkeaa helposti. JYPin maalivahtitilannekin on synkkä. Ykkösvahti Markus Ruusun torjuntaprosentti ei ole ylittänyt 90 prosentin rajapyykkiä neljään vuoteen.

Jättikerroin 50.00 OG:n voitolle + 100 käteiskierrosta Book of Deadiin

Iske euron betsi OG:n voitolle NaVista – jos betsi osuu, saat 50 euroa taskuun!

Lisäksi saat lunastaa 100 käteiskierrosta Book of Deadiin.

OTA TUPLADIILI

TPS puolestaan on todistanut, että maalinteko-ongelmat jäivät harjoituskaudella. Ensimmäisenä ottelussa Rauman Lukko kaatui lukemin 5-3, ja toisessa matsissa Ilves oli niukasti parempi luvuin 2-3. Erityisesti TPS:n hyökkäyspeli on näyttänyt lupaavalta. Kiekko ja jalat liikkuvat nopeasti. TPS:n kova karvaus ajoi Lukon useisiin virheisiin, mikä oli voiton avain. JYPin kokematon pakisto tulee olemaan vaikeuksissa.

JYPillä on vielä paljon todistettavaa. Sulaminen Kärppiä vastaan näytti seuran suurimmat heikkoudet: puolustus- ja maalivahtipelin. TPS:n karvauspelaamisella on edessään kissanpäivät, kun JYPin nuori puolustus yrittää puskea peliä eteenpäin. Näistä syistä iskemme kupongille kakkosen TPS:n vierasvoiton merkiksi.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %