pe 10.07. klo 13:30

Busan - Seoul

Jatketaanko Etelä-Koreassa hillitöntä ilotulitusta?

Viikonlopun vetotalkoot on hyvä aloittaa jo perjantaina alkuiltapäivästä Etelä-Korean K-liigan kierroksen avausottelulla. Busan IPark nousi viime kauden päätteeksi pääsarjaan ja Cho Duk-jaen luotsaama joukkue on alkanut vähitellen kasvattaa turkkiaan takaisin – Busan oli viime kaudella nimittäin koko Etelä-Korean maalirikkain joukkue. Nyt isketään overia kupongille.

Busan ja Seoul pelasivat viime viikonloppuna kumpikin kuuden maalin ottelun. Gangwon totesi Cho Duk-jaen ryhmän paremmakseen 2-4 -lukemin ja Seoul tasasi Suwonin vieraana ”Superottelussa” pisteet 3-3 -lukemin. Seoul on kärsinyt kauden mittaan ongelmista molemmissa päissä kenttää, joten kolme tehtyä maalia antoi taatusti mestaruuskamppailuun povatulle joukkueelle ainakin jollain tavalla työrauhaa.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Loukkaantumistilanteet näyttäisivät myös pelaavan täysillä suurimaalisuuden pussiin perjantaina. Busanilta puuttui viime kierroksella kolme avauskokoonpanon pelaajaa takalinjalta, joskin Dostonbek Tursunov oli valmentaja Chon päätöksestä penkillä. Tärkeät laitapakit Yun Suk-young ja Kim Moon-hwan ovat todennäköisesti sairastuvalla vielä perjantainakin. Hwang Hyun-soo on puuttunut puolestaan Seoulin puolustuslinjasta jo viikkoja.

Yli 2,5 maalia on etukäteen arvioituna vähän kruunaa tai klaavaa todennäköisempi lopputulema. Seoulin pelaamiseen liittyy edelleen kysymysmerkkejä, mutta aggressiivisesti viimein hyökkäävä Busan tarjoaa vieraillekin hyvän aihion luoda maalipaikkoja, kunhan pallonriistoihin päästään sopivissa paikoissa.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>

Kertoimet ottelulleBusan I Park - FC Seoul10.07.2020