la 23.05. klo 10:30

Suwon - Incheon

Suwon rullaa Incheonin mattoon

Suwon ja Incheon pelaavat lauantaina yhden monista Soulin metropolialueen derbyistä. Suwon taapertaa toistaiseksi ilman pisteitä, mutta sinipaidat ovat kohdanneet Jeonbukin ja Ulsanin – kaksi sarjan parasta joukkuetta. Incheon avasi kautensa kahdella maalittomalla tasapelillä, minkä ei kuitenkaan anneta hämätä. Joukkue sijoittunee kauden päätteeksi sarjan hännille ja lauantaina ollaan pahassa paikassa.

Lee Lim-saengin luotsaama Suwon on hävinnyt kauden neljä ensimmäistä peliään kaikissa kilpailuissa. Illuusio on helppo muodostaa surkeasta startista, mutta vastustajat ovat olleet sieltä kaikkein kovimmasta päästä eikä pelillisesti olla oltu kovin pahasti alakynnessä. Mahdollisuus täyteen pistepottiin on erinomainen lauantaina, kun tasoltaan selvästi heikompi Incheon saapuu kylään. Terry Antonisin poissaolo hankaloittaa tosin sinisiipien urakkaa.

Incheonin lähestymistapa tähän kauteen vaikuttaa melko kyseenalaiselta: nolla pyritään pitämään omassa päässä ja sitten katsotaan kuinka pitkälle tuolla yksin pötkitään. Tähänastiset vastustajat Daegu ja Seongnam ovat viimeistelleet heikosti, joten Lim Wan-seop saa olla tässä vaiheessa kahteen pisteeseen tyytyväinen. Kokoonpanosta tiedetään tässä vaiheessa se, että keskikentän tärkeä pohjapelaaja Rashid Mahazi on puolikuntoinen.

Suwonin suora voitto on ottelun houkuttelevin vetoidea. Incheon ei ole vielä kauden ensimmäisissä peleissään luonut vaarallisia maalipaikkoja, ja Suwon on muutaman luokan verran tasollisesti edellä. Kotijoukkue tarvitsee pistetilin auki mitä pikimmiten ja sarjan heikkotasoisin joukkue tarjoaa tähän oivallisen mahdollisuuden.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleSuwon Bluewings - Incheon United FC23.05.2020