CS pe 21.01. klo 16:00

K23 - BIG

BIG sai faveN:n myötä rutkasti tulivoimaa, mutta onko sitä vieläkään riittävästi?

Perjantain viimeinen Funspark Ulti -turnauksen ottelu alkaa jo klo: 16:00, joten primetimestä ei päästä tällä kertaa nauttimaan. Luvassa on kuitenkin jälleen äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu, joten jos vain TV:n ääreen kykenee, kannattaa katseet ehdottomasti suunnata tipsin alta löytyvään striimiin, josta ottelun pystyy katsomaan!

Luvassa on ylemmän bracketin välieräottelu, jossa kymmenen ottelun voittoputkessa oleva venäläisjoukkue K23 saa vastaansa saksalaisjoukkeu BIG:n. BIG teki vuoden vaihteessa pelaajavaihdoksia, kun hyvin vähän aikaa joukkueessa vaikuttanut Nicklas “gade” Gade sai väistyä sivuun Sproutista tulleen Josef “faveN” Baumannin tilalta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

faveN on suuri upgrade BIG:lle, sillä gade ei pystynyt pelaamaan häneltä vaadittavalla tasolla. faveN on yksi saksan lupaavimpia ellei jopa lupaavin pelaaja, ja hän tuo valtavasti tulivoimaa BIG:n rosteriin. Fakta on kuitenkin se, että BIG:llä on edelleen samat ongelmat niin Florian “syrsoN” Rischen vastuulla olevalla AWP-sektorilla, kuin myös muilla rifle-pelaajilla. Tulivoimaa ei tällä hetkellä ole tarpeeksi, ja myös muiden on nostettava tasoaan.

BIG:n päivän vastustajaa ei kannata aliarvioida. K23 on rosterin uudelleenrakentamisen jälkeen ollut järisyttävän kovassa iskussa, ja voittanut peräti kymmenen ottelua putkeen. K23 ei todellakaan ole farmannut heikkoja joukkueita, vaan matkan varrella on kaatunut mm. Entropiq, ECSTATIC, Astralis, CPH Flames ja Dignitas. Joukkue on todella kovassa iskussa, ja vahvan karttavalikoimansa ansiosta todella hyvässä asemassa illan ottelun kannalta.

10 euroa pelirahaa