CS pe 18.11. klo 16:00

K23 - CPH Flames

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Häh?! CPH Flamesille todella kovaa kerrointa!

CCT Central Europe Series 3 -turnauksen välierät pyörähtävät käyntiin perjantaina. Kun ensimmäisessä välierässä jo heti klo: 13:00 kohtaavat Endpoint ja Finest, tulee toisessa välierässä vastakkain asettumaan venäläisjoukkue K23 sekä tanskalaisjoukkue CPH Flames. Ottelu alkaa klo: 16:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

CPH Flamesille tarjotaan erittäin kovaa kerrointa MrGreenillä. Tanskalaisjoukkue saa peräti 1,65 -kerrointa, vaikka joukkue on ollut uuden rosterinsa kanssa todella kovassa iskussa. K23 ei puolestaan ole saanut linariaan pelikuntoon sen jälkeen, kun joukkueen kaksi parasta pelaajaa lähti juuri Rion Major-turnauksen voittaneen Outsidersin matkaan.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

CPH Flames tulee ottelussa poistamaan vakipoistonsa Miragen, kun K23 puolestaan poistaa Vertigon. CPH Flames sa valittua itselleen joko Ancientin tai Nuken, joissa molemmissa joukkue on voittoprosenttien puolesta täysin ylivoimainen. K23 puolestaan valinnee itselleen Dust 2:n tai Overpassin, jolloin kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Inferno.

Joukkueet kohtasivat neljä viikkoa sitten, jolloin CPH Flames vei ottelun melko helposti nimiinsä. K23 voitti tuolloin oman karttansa Dust 2:n lukemin 16-14, kun taas CPH Flames vei oman karttansa Ancientin 16-10 sekä viimeisen kartan Nuken 16-3.

Copenhagen Flames

@CPHFlames
Another win! 🔥

We take down @sangalgg 2-1 despite having to forfeit map 1 - GGWP.

We're now in the quarters of EDC Season 6. Let's keep going!

#BringTheFlames