CS ti 29.03. klo 13:00

K23 - ECSTATIC

ECSTATIC:n ylikerroin taskuun Thunderpickin finaalista!

Thunderpick Bitcoin Series on vihdoin lopuillaan. Tammikuussa alkanut 75 000 dollarin palkintopotilla varustettu turnaus on finaalia vaille pelattu. Finaalissa kohtaavat tanskalaisjoukkue ECSTATIC sekä venäläisjoukkue K23. Ottelu alkaa klo: 13:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. K23 on kertoimien valossa massiivinen ennakkosuosikki, joka avaa loistavan vedonlyöntimahdollisuuden tanskalaisjoukkueen puolesta.

ECSTATIC ei ole niin iso underdogi, kuin kertoimet antavat osoittaa. Kyllä – joukkue on on ollut vaikeuksissa viime aikoina, ja kirjannut tililleen muutaman harmillisen tappion mm. Trickediä, Hellslayersia sekä Dignitasta vastaan. Yleisellä tasolla joukkue on kuitenkin edelleen pystynyt suorittamaan hyvin eikä huolen aihetta joukkueen kannalta pitäisi olla.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa juuri nyt Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta hurjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi.

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Ei K23:kaan ole pystynyt pitämään joukkueen alkuvuoden supervirettä yllään. Joukkue on niin ikään ECSTATIC:n tapaan kärsinyt tappioita mm. Endpointia, SAW:a, ja muita alemman tason joukkueita vastaan. K23:n taso on myös yleisesti ollut hyvällä tasolla, muutamia ailahduksia lukuun ottamatta.

K23 tulee ottelussa poistamaan Vertigon, kun ECSTATIC puolestan poistaa Miragen. K23 saa tällöin omaksi kartakseen tilastollisesti ylivoimaisen Overpassin, kun ECSTATIC puolestaan saa itselleen loistavaksi kartaksi osoittautuneen Infernon tai Nuken. ECSTATIC:n kerroin on erittäin pelattava, ja se napataan lapulle maltillisella panostuksella.

10 euroa pelirahaa