CS la 11.06. klo 17:00

K23 - ex-MAD Lions

K23:n kyydissä lauantain CS-räiskintöihin!

Lauantain mähinät Counter Striken puolella aloitetaan klo: 17:00, kun venäläisjoukkue K23 saa vastaansa ex-MAD Lionsin kokoonpanon. MAD Lionsin linarista sivussa on Viktor “somedieyoung” Orudzhev, joka siirtyi NAVI:n joukkueeseen lainasopimuksella tuuraamaan kokoonpanosta penkitettyä Kirill “Boombl4” Mikhaylovia. SDY:n korvaa Fiendin entinen pelaaja Hristiyan “REDSTAR” Pironkov.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran vain kaksi viikkoa sitten, jolloin K23 pelasi ensimmäisiä otteluitaan uuden kokoonpanonsa kanssa. Ottelu oli todella tasainen, mutta päättyi MAD Lionsin 2-0 -voittoon. K23 teki hieman kyseenalaisen karttavalinnan, kun katsotaan ottelua jälkikäteen. Tällä kertaa joukkue saa itselleen selvästi paremman kartan, jonka avulla joukkueella on loistavat mahdollisuudet hakea ottelusta voittoa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

MAD Lions tulee poistamaan vakipoistonsa Nuken. Kyseinen kartta on yksi K23:n heikoimmista kartoista. K23 puolestaan poistaa varmastikin Vertigon, jolloin MAD Lions valitsisi omaksi kartakseen hyvin todennäköisesti Infernon. K23 saa omaksi kartakseen esimerkiksi Ancientin, missä MAD Lions on ollut umpisurkea. Viimeiseksi kartaksi voisi hyvinkin jäädä esimerkiksi Mirage, jota molemmat joukkueet suosivat.

K23 on saanut harjoitella uuden kokoonpanonsa kanssa jo muutaman viikon. Jos edelliskerrallakin joukkue pystyi taistelemaan aivan viimeisille kierroksille asti, on joukkueen mahdollisuudet selvästi paremmat. Tähän lisättynä se fakta, että sdy ei tällä kertaa pelaa, ja MAD Lionsilta puuttuu täten yksi kokoonpanon tärkeimmistä pelaajista. K23:n kerroin kelpaa lapulle mainiosti.

10 euroa pelirahaa