CS su 10.10. klo 19:00

K23 - fnatic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

K23 täysin uusi joukkue – fnatic tulivoimainen smooyan kanssa

Ruotsalais-brittiläisjoukkue fnatic uudisti kokoonpanoaan hiljattain penkittäen epävarmasti pelanneen nuoren AWP-pelaajansa Jack “Jackinho” Ström Mattssonin. Hänen tilalleen joukkue palkkasi brittiläispelaaja Owen “smooya” Butterfieldin. Kyseinen vaihdos tekee fnaticista brittijoukkueen, sillä kolme joukkueen viidestä pelaajasta on nyt brittiläisiä.

Smooya tulee tuomaan joukkueeseen paljon energiaa ja virtaa, joka tulee boostamaan joukkuetta etenkin heidän ensimmäisissä otteluissaan. Smooya on erittäin taitava ja tasaisesti suorittava AWP-pelaaja, jonka katto on todella korkealla. Ei olisi yllättävää, mikäli smooya nappaisi heti ensimmäisiin otteluihinsa tilastojen kärkipaikan.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Fnatic saa IEM Winter -turnauksen karsinnoissa vastaansa venäläisjoukkue K23:n, joka muutti kokoonpanoaan vastikää todella ronskilla kädellä. Dauren “AdreN” Kystaubayev ja Rustem “mou” Telepov saivat väistyä, kun kaksikon tilalle palkattiin Bogdan “xsepower” Chernikov sekä 18-vuotias Daniil Maryshev, joka kantaa pelaajanimeä X5G7V. K23:n kokoonpanomuutokset ovat niin radikaaleja, ettei joukkueen voi odottaa suorittavan lähelläkään fnaticin kaltaisen joukkueen tasoa vielä pitkään aikaan.

Fnatic on materiaalilta, kuin myös joukkueena selvästi vahvempi, joka tulee siivittämään joukkueelle voiton illan paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa. Fnaticin kierrostasoituksen linjaksi on asetettu 3,5, joka kelpaa lapulle mainiosti varsinkin, kun otetaan huomioon smooyan tuoma tulivoima sekä hype, joka etenkin fnaticin ensimmäisissä otteluissa tulee olemaan suuressa osassa.