CS ti 06.12. klo 20:00

K23 - Permitta

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pihviä pöytään! CS:n maailmassa jälleen aivan törkeää ylikerrointa!

Uusi nouseva puolalaisjoukkue Permitta on pelannut viime aikoina melko hyvin tuloksin. Joukkue on hakannut mm. Bad News Eaglesin, Sangalin, Auroran, SKADE:n sekä muutamia muita kovatasoisia Tier-2 -joukkueita. Permitta saa tänään itsenäisyyspäivänä vastaansa venäläisjoukkue K23:n, joka menetti kaiken toivon rosteristaan, kun joukkueen kovatasoinen kaksikko suuntasi Rion Major-turnauksen voittaneen Outsidersin linariin.

K23:n nykylinarissa ei toivoa löydy. Joukkueessa on vain yksi pelaaja, joka on selvästi yli yhden ratingin viimeisen kolmen kuukauden aikana, ja se on Nemigan entinen virolaispelaaja Rassim “Jyo” Valijev. Jyo kantaa joukkuettaan 1.17 ratingillä, kun muut ovat aivan 1.00 ratingin tuntumassa tai jopa sen alle.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Permitta puolestaan on pelannut hyvinkin vakuuttavasti, ja joukkueesta löytyy kolme kovatasoista frägääjää, joista yksi on täysin ylitse muiden. Vuonna 1999 syntynyt Mariusz “casey” Jarząb on viimeiset kolme kuukautta tahkonnut HLTV:ssä peräti 1.36 ratingillä, mikä vastaa siis aivan maailman kärkeä. Toki caseyn vastustajat eivät ole samaa tasoa, kuin esimerkiksi Oleksandr “s1mple” Kostylievin kohtaamat vastustajat, mutta silti. Aivan käsittämättömiä lukuja.

Permittan puolesta ei puhu pelkästään joukkueen formi, vaan myös karttavalikoima. K23 joutuu poistamaan vakipoistonsa Vertigon, jolloin Permitta saa itselleen oman parhaan karttansa Miragen, joka on K23:n heikoin kartta tilastojen valossa. K23 valinnee itselleen Infernon, ja kolmanneksi jää Ancient, Overpass tai Nuke.