Kakkonen pe 05.08. klo 19:00

KaaPo - SalPa

KaaPo parantanut uudella valmentajalla!

Kakkosessa otetaan luupin alle perjantaina lounaisen Suomen derbypeli, jossa vastakkain ovat Kaarinan Pojat ja Salon Palloilijat. Painajaismaista kautta vetävä KaaPo on jo käytännössä varma putoaja Kolmoseen, kun taas kuluvaan kauteen satsannut SalPa on tipsin kirjoitushetkellä lohkossa kolmantena vain kolme pistettä sarjakärki Ilves-Kissoja jäljessä. Helppo retki Kaarinaan tiedossa – saas nähdä!

KaaPo nimei heinäkuun puolen välin jälkeen jo kauden kolmannen pääkäskijän. FC Interin organisaatiosta saapunut, aikaisemmin junioripuolella vaikuttanut Merdan Mahmud on saanut aivan sekasorron partaalla olevia rivejä järjestykseen, ja viime otteluissa KaaPo on näyttänyt jo ihan oikealta jalkapallojoukkueelta. Tappiot ovat olleet jo niukempia, ja Grankulla IFK:ta vastaan KaaPo jopa sai painetta ottelun loppupuolella. Perustaso on edelleen mitä on, mutta nyt toiminta näyttää jo tavoitteelliselta.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

SalPa on saanut hyviä tuloksia viime aikoina. Täysin oma lukunsa oli ottelu Klubi 04:ää vastaan, missä Joutsenlauma nousi kolmen maalin tappioasemasta 6-3 voittoon. Toki Klubin joutuminen vajaalle toisella jaksolla vauhditti tapahtumia, mutta silti kova suoritus salolaisilta. Tämä varmasti nostaa joukkueessa henkeä, ja KaaPo-matsiin lähdetään hyvillä mielin.

Peliään parantanut kotijoukkue haluaa varmasti horjuttaa juuri SalPaa. Koska tulosten takaa näkyy jonkunlaista valonpilkahdusta, otetaan altavastaajana olevaa KaaPoa reilulla tasoituksella. Asian handicap +2 palauttaa panoksen kahden maalin tappiolla, mutta maalin tappiolla tulee jo lunastus. Tällä mennään, ja odotetaan KaaPon jatkavan positiivista kehitystään.

10 euroa pelirahaa