Kakkonen ti 28.06. klo 19:00

KaaPo - Tampere United

Tamu käyttää lahjat hyväkseen!

Kakkosen B-lohkon jumbona taapertava Kaarinan Pojat saa vieraita Tampereelta – lohkoa johtava Tampere United pyrkii jatkamaan KaaPon alamäkeä, ja harva asia isäntien puolesta tässä ottelussa puhuukaan. Tamulla joukkueen kasaaminen ja yhteen hitsaaminen on onnistunut mainiosti, ja satoa kerätään nyt hyvin tehdyn työn jälkeen.

KaaPo heikentyi paperilla hieman viime kauden jälkeen, mutta koetun lainen mahalasku on ollut silti järkyttävä. Seurajohto reagoi asiaan ennen tätä ottelua, ja päävalmentaja Pasi Läpinen sai lähteä – muu organisaatio jatkaa sellaisenaan. Päävalmentajasta kuului pientä murinaa kannattajien keskuudessa, joten tämä liike sinällään oli varsin odotettu.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Tampere United tulee tähän otteluun tappio alla, sillä otteitaan parantanut HJS kaatoi manselaiset Hämeenlinnan kehnolla luonnonnurmella. Tamu on valmistautunut toiseen matsiin nurmella huolellisesti, ja joukkue on käytännössä terve. Oman haasteensa tuo paahtava helle, joka vaatii vierasottelun menomatkalla huolellisen nestetankkauksen. Ennakkokommenteista voi päätellä, ettei Tamu lähde matsiin takki auki, vaan ottaa vastuksen vakavasti.

KaaPolle on sattunut useampikin retkahdus alkukauden aikana, ja joukkueen alakerta on hasardeille altis. Tamun voimakas hyökkäysosasto osaa käyttää virheet ja lahjat hyväkseen. Kuumasta kelistä ja korkeasta linjasta huolimatta kairataan tästä matsista overia – maaliodottamaa kyllä löytyy tuntuvasti normaalia enemmän.

10 euroa pelirahaa