pe 25.05. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kakkonen Lohko A: Gnistan – FC Viikingit | Vau mikä kattaus

Tänään pelataan Oulunkylässä lohkon kärkikamppailu,joka on samalla paikallisottelu .Gnistan löytyy sarjan kärkipaikalta voitettuaan kaikki viisi otteluaan. Viikingit puolestaan sijalta kolme. Kasassa on kolme voittoa yksi häviö ja yksi tasuri.
Molemmilla joukkueilla on tavoite voittaa lohko ja päästä nousukarsintoihin. Tämän päivän matsi tulee luomaan asetelmia loppukauden osalta olettaen,ettei kumpikaan tule romahtamaan. Voitolla Gnistan pystyisi repimään eroa Viikinkeihin jo kahdeksaan pisteeseen, mikä olisi tässä vaiheessa kautta todella paljon.
Molemmilla joukkueilla löytyy riveistä maalintekotaitoa, josta kertoo se, että molemmat joukkueet ovat lohkossa tehneet eniten maaleja. Tänäänkin on odotettavissa, että verkot heiluu molemmissa päissä ja odotettavissa on maalirikas ottelu.
Gnistan pääsee otteluun erittäin hyvistä lähtökohdista, kun joukkueen paras maalintekijä Teemu Pastila palaa kokoonpanoon. Myös kahdessa viime pelissä osunut Aleksander Akbar on kunnossa, joten Gnistanin hyökkäys on todella vaarallinen. Lisäksi viime ottelussa kolhun saaneet Antti Uusitalo on avauskokoonpanossa ja Zakaria Kibona löytyy vaihdosta, jonka pystyy tarvittaessa laittamaan kentälle.
Kotiyleisön tuki ja todella kova taistelutahto sekä laajempi materiaali pitäisi olla ne aseet, joilla Gnistan ottelun edukseen kääntää.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ