su 02.06. klo 15:00

Kalmar - Västerås SK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Allsvenskanissa erikoinen häntäpään taisto – kuinka kauan onnistumiset kiertää Västeråsia?

Allsvenskanissa sunnuntain osalta katseet käännetään Kalmarin sekä hyvin erikoisen alkukauden pelanneen sarjanousija Västerås SK:n väliseen otteluun. Joukkueet löytyy sarjataulukon hänniltä, mutta tulosten takaa löytyy syyt sille, miksi surkean pistesaldon kerännyt Västerås lähtee tähän matsiin suosikkina.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 100€ edestä ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kalmarin pelillinen taso ei ole häikäissyt, joten odotetusti myös pisteitä on jäänyt uupumaan. Hyökkäyspelaaminen on siinä mielessä toiminut hyvin, että joukkue on pystynyt viimeistelemään maaliodottamiin nähden odotettua kovemmalla tahdilla. Se ei kuitenkaan ole auttanut, sillä omassa päädyssä paikkoja aukeaa liikaa ja verkot on heilunut vielä sitäkin useammin. Isäntien tilanne poissaolojen suhteen on hyvä eikä avauksen pelaajia ole näillä näkymin sivussa. Västeråsilta puolestaan suurin miinus tulee Simon Gefvertin poissaolosta.

Fotmobin tilastojen mukaan Västerås on luonut sarjan eniten suuria mahdollisuuksia(34), kun esimerkiksi sarjan selvästi parhaalla joukkueella Malmöllä niitä on 31. Se mikä tekee tilanteesta erittäin erikoisen on se, että näistä paikoista Västerås on hukannut 33 – seuraavaksi eniten hukattuja paikkoja on Siriuksella 19. Normaalisti tällaisessa tilanteessa sopisi odottaa nopeaa parannusta maalimääriin ja sellainen myös lienee jossain vaiheessa luvassa, mutta voi myös olla, että onnistumisten puute latistaa joukkueen itseluottamuksen täysin ja sen myötä pelillinen taso laskee.

FotMob

@FotMob
Imagine the frustration of being a Västerås fan in Sweden this season. 🤦‍♂️

Västerås on pelannut toistaiseksi varsinkin kauden alun odotuksiin nähden erittäin hyvällä tasolla, mutta tulos on jäänyt uupumaan. Luvassa on jälleen loistava mahdollisuus saada kuuden ottelun voitoton putki poikki ja XLBetin tarjoamalla 1,97 kertoimella lapulle otetaan Västeråsia +0 tasoituksella. Myös suora voitto kelpaisi peleille, mutta otetaan hieman varmistusta ja tasapelin tullessa panos saadaan takaisin.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Västerås SK +0” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.