Ruotsin Superliiga la 15.10. klo 19:00

Kalmarsund - Falun

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hallitsevan mestarin juna ei pysähdy – Kalmarsundille jää revanssissa tyhjä arpa käteen

Kalmarsund on avausottelun tappion jälkeen marssinut Superliigassa voitosta voittoon. Toisaalta otteluohjelma ei ole ollut vaikeimmasta päästä ja peliesityksissä on vielä rutkasti parannettavaa. Viime kauden hopeamitalisti on edelleen yksi suurimmista mitalisuosikeista mutta Uhmapelaajien papereissa taivaansiniset nauttii markkinoilla liian suurta arvostusta.

Kim Nilsson on vähemmän yllättäen ollut kalmarlaisten herra ja hidalgo. Maan ehdoton supertähti on pussittanut alkukauteen jo 16 (8+8) tehopistettä, kun joukkueen pörssikakkonen Kevin Haglund on iskenyt taululle ainoastaan kuusi täkyä.

30€ TARJOLLA ESPANJAN VOITOSTA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja iskee tänään Japanin kimppuun.

Kerroin oli 1,40 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Falunin ylivertainen huvijahti pääsi keinumaan aallokossa jo alkukaudesta kun Helsingborg aiheutti hallitsevalle mestarille ensimmäisen tappion loppulukemin 6-8. Taalainmaalaisten kasvojenpesua ei kuitenkaan kauaa tarvinnut odottaa ja viimeksi Dalen joutui sijaiskärsijäksi ottaen lettiin lukemin 1-9.

Alexander Galante-Carlström (13+3) on jälleen itse oikeutetusti sarjan pörssikärki ja tämän takanakin Emil Johansson on operoinut komeat 11 tehopistettä kasaan. Nuoret Malte Lundmark sekä Emil Ruud ovat nousseet jälleen uudelle levelille ja alemmissakin viisikoissa on paljon nähtyä enemmän potentiaalia sillä Omar Aldeeb ja Rasmus Enström ovat olleet vielä pitkälti täysin syväjäässä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön KEVIN HAGLUND (@kevinhaglund_) jakama julkaisu


Viime kevään finaalissa Falun oli tiukoista loppulukemista huolimatta joukkueista selvästi parempi, eikä tasoero ainakaan kaventumaan päin ole ollut. Tämän lisäksi Kalmarsund ei vieläkään vakuuta allekirjoittanutta. Kotijoukkue on pitkälti yhden ihmemiehen urotekojen varassa kun vierailijat rummuttavat päätylankusta koko rosterin voimin. Falun voittaa ottelun vieraissakin reippaasti yli kerran kahdesta, joten pelivalintaa ei liiemmin tarvitse arpoa.