Ruotsin Superliiga to 17.03. klo 19:30

Kalmarsund - Helsingborg

Helsingborg pelkkä suupala Kalmarsundille pudotuspelien avauskierroksella.

Ruotsin Superliigan pudotuspelit polkaistaan käyntiin torstaina ja mestari ratkotaan lopullisesti Tukholman Avicii Areenalla järjestettävässä finaalitapahtumassa 23.4. Viime vuonna Kalmarsund joutui jättämään leikin välierävaiheessa koronan takia kesken. Vuoden päivät sisua tästä pettymyksestä keränneenä taivaansiniset hyökkäävät avauskierroksella jo puoliksi maassa makaavan Helsingborgin kimppuun.

Kalmarsund ei runkosarjassa säkenöinyt mutta perustaso riitti sarjataulukon kolmanteen sijaan. Kevään tosipeleihin joukkue starttaa neljän ottelun voittoputkessa ja playoffs-kenraalissa suurin mestarisuosikki Falun taipui Kifab Areenalla lukemin 7-4. Jesper Lindström oli runkosarjassa joukkueensa tehokkain pelimies mutta panosten kasvaessa ei ole epäilystä etteikö Kim Nilsson ja Kevin Haglund jälleen nostaisi tasoaan. Tsekki-lupaus Filip Langer operoi upean kauden ja nuori sentteri upotti voittomaalin jo joulukuun MM-kisojen pronssiottelussa. Ratkaisijoista ei pitäisi siis kotijoukkueen leirissä olla pulaa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Helsingborg oli kauden alla alkurankingeissa todella korkealla mutta Uhmapelaajien papereissa joukkue on ollut jo pitkään varsin mieluinen vastapelikohde. Takki ei käänny vieläkään, joskin ottelusarjan edetessä skånelaisten todellinen taso tulee varmasti laskemaan vastustajan voittokertoimet pelikelvottomiksi. Kapteeni Jonathan Nilssonin siirtouutiset julkaistiin hämmästyttävästi juuri ennen pudotuspelien avausottelua, josta ei ainakaan plussaa FCH:n papereihin ruksita.


Helsingborgin inhorealistinen kilpikonnapuolustus ei ole Kalmarsundille aiheuttanut suurta päänvaivaa ja runkosarjan molemmat ottelut kirjattiin sinisten nimiin (5-3, 4-7). Koko pääsarjahistoriankin aikana Helsingborg on onnistunut nappaamaan kalmarlaisten päänahan ainoastaan kertaalleen kymmenestä yrittämästä. Vieraiden pistenikkareiden Max Wahlgrenin sekä Christoffer Anderssonin hiljentäminen ei vaadi ihmeitä ja maalinsuulla Jonathan Edlingkin on osoittanut viimeinkin kuolevaisuuden merkkejä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön FBC Kalmarsund (@fbckalmarsund) jakama julkaisu


Kalmarsund on ottelupariin selvä suosikki ja varsinkaan kotiyleisön edessä joukkue ei hevillä tänä keväänä antaudu. Helsingborg on ollut allekirjoittaneen papereissa koko kauden selvästi yliarvostettu ja lunastaminen skånelaisten kustannuksella saa jälleen jatkoa. Nyljetään kupongille seinävarma kotijoukkueen vähintään kahden maalin voitto William Hillin kärkikertoimella!

10 euroa pelirahaa