Ruotsin Superliiga ke 04.01. klo 19:30

Kalmarsund - Helsingborg

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kalmarsundin paletti lahoaa käsiin – Helsingborgin tykkikertoimella tilille painetta!

Helsingborg oli tuskainen piikki Kalmarsundin lihassa jo viime kevään pudotuspeleissä, eikä skånelaiset helposti isomman edessä kauden aiemmassakaan ottelussa polvistuneet. Kifab Areenalla kotijoukkue on lätkäisty turhan ronskiksi ennakkosuosikiksi ja rahahanat avataan uudenvuoden jälkeen vieraiden pyristelyllä.

Kalmarsund on ollut Uhmapelaajien suosikki vastapeli-idea kuluvalla kaudella, eikä viime kauden hopeamitalistin tekeminen vieläkään täysin vakuuta. Sarjataulukossa taivaansiniset kärkkyvät neljäntenä mutta tekeminen kaukalossa on ollut hämmästyttävän kehnoa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön FC Helsingborg (@fc_helsingborg) jakama julkaisu

Kim Nilssonin harteille lykätään ilomielin kaikki paineet ja vaikka Kevin Haglund onkin naulannut 13 osumaa “syyskaudella” on ratkaisijoiden määrä hyvin kapea. Tsekki-lupaus Filip Langer vaeltaa täysin varjojen rajamailla ja kauden alussa hehkutettu paluumuuttaja Markus Johansson on heiluttanut verkkoa vasta surkuhupaisat kolme kertaa. Tolppien välissä maailmanmestari-tittelistään huolimatta Calle Bending on allekirjoittaneen papereissa edelleen suuri kysymysmerkki.

Helsingborgin viime kauden venymisen jälkeen moni odotteli raskasta ulospuhallusta mutta niin vain joukkue on nostanut arkitekemisen rimaa seuraavalle levelille. Joukkue sinnetteli ennen joulutaukoa muutaman koitoksen ilman tähtivahti Jonathan Edlingiä mutta miehen palatessa takaisin tolppien väliin oli murheet taas kaukana tiessään.

Tasainen arsenaali höystettynä Max Wahlgrenin sekä Linus Malmströmin tasoisilla ratkaisijoilla on myrkkyä ketä tahansa vastaan. Kaiken kukkuraksi taustaviulussa etenkin Christoffer Anderssonilla on rutkasti varaa parantaa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön FBC Kalmarsund (@fbckalmarsund) jakama julkaisu


Helsingborg omaa enemmän ratkaisuvoimaa, selvästi paremman maalivahdin ja vastaiskuihin nojaava pelityyli ei ole koskaan sopinut Kalmarsundille. Kotijoukkue on Kifabilla perusteltu ennakkosuosikki muttei tasoero missään nimessä ole kertoimien mukainen. MrGreenin mehevä paisti vieraiden puolen maalin tasoitukselle (X2) on kypsynyt parhaimpaansa ja syytä napata uunista ulos!