Ruotsin Superliiga to 16.03. klo 19:30

Kalmarsund - Pixbo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viime kauden hopeamitalisti heti tiukoilla – Pixbo on muutamalla osa-alueella selvästi edellä!

Kalmarsund lähtee puolustamaan viime kauden hopeisia mitalejaan mutta finaaliin yltäminen vaatisi tänä vuonna isoa venymistä. Pudotuspelien avauskierroksella Pixbo on aiemminkin shokeerannut alakoirana, eikä tasoero todellakaan ole kertoimien mukainen.

Kalmarsundin kausi on ollut alavireinen, tai paremmin sanottuna joukkue on hurjan lentonsa jälkeen palannut takaisin omalle tasolleen. Loukkaantumishuolia on ja Kim Nilssonin avainrooli tuppaa olemaan liiankin suuri. Pleijari-kenraalissa heikko Jönköping hakkasi taivaansiniset lukemin 11-2, eikä tätä ennen helppoa ollut jumbosijoille jäänyttä AIK:takaan vastaan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Pixbo rallatteli runkosarjan lopun säästöliekillä ja esimerkiksi ykköspyssy Martin Östholm huilasi loppukaudesta useammankin ottelun. Göteborgilaisten rosteri on äärimmäisen tasainen ja osoitus materiaalin leveydestä löytyy muutama kierros takaperin, täysin b-miehistöllä napattu voitto Linköpingistä. Alla on kaksi tappiota peräjälkeen, mutta kokenut “ketturyhmä” osaa painaa kytkintä tosipelien alkaessa.


Kalmarsund on taktisesti yksi sarjan kesyimpiä ja kotiedullekkin lasketaan edelleen hurjan paljon painoarvoa. Kauden runkosarjaväännöt menivät kumpainenkin kalmarlaisten nimiin, mutta molemmat vain maalin erolla. Pixbon Jon Hedlund pyyhkii tolppien välissä virkaveljellään lattiaa ja vieraiden venyminen avausottelussa vähintään jatkoajalle on 22Betin tykkikertoimella oiva haku.