Ruotsin Superliiga la 21.01. klo 16:00

Kalmarsund - Pixbo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viime kauden finalisti on riisuttu aseistaan – Cupin väsyttämä Kalmarsund helisemässä!

Uhmapelaajien vihapuhe on mennyt Kalmarsundilla selvästi ihon alle ja joukkue on viime otteluissa näennäisesti kääntänyt kurssiaan oikeaan suuntaan. Kolme perättäistä voittoa sarjassa ja yksi tasapeli aiemmin viikolla Ruotsin Cupissa ovat vain sumuverho, joka Pixbon vierailun jälkeen hälvenee ja tutut ongelmat pääsevät jälleen loistamaan päivänvaloon.

Kalmarsund ylikäveli vajaamiehisenäkin viime sunnuntaina Gävlen yli 2-11 ja kohuttu maalilinko Markus Johanssonkin tuplasi kauden maalisaldonsa kolmella täysosumallaan. Tällä hetkellä rightin “snaipperi” kipuaa maalipörssissä juuri sadan parhaan tykittäjän joukkoon! Keskiviikkona panokset oli ladattu täyteen Ruotsin Cupin välierän merkeissä, jossa meno oli tuttua kalmaria. Växjö kaltoinkohteli taivaansinisä kaksierää, kunnes kolmannessa supertähti Kim Nilsson jälleen kerran pelasti joukkueensa totaali nöyryytykseltä.

Pixbo on kaikessa hiljaisuudessaan kavunnut ihan tosissaan taistelemaan kotiedusta, joskin Uhmapelaajien luottoratsu “Ketut” on ollut jo pidemmän aikaa. Tämän vuoden puolella joukkue ei ole pettänyt vielä kertaakaan ja Cup-huuruissa kylpevä kotijoukkue on täysin yllätettävissä.

Martin Östholm on ottanut tuttuun tyyliin joukkuetta reppuselkään ja eväät repussa ovat taattua laatua. Oskar Weissbach ja horroksesta herännyt Felix Lanver antavat komeaa taustatukea. Maalinsuulla göteborgilaisilla on asettaa tolppien väliin ylikylän Jon Hedlund, joka tällä hetkellä on maailman paras pelipaikallaan.


Kalmarsund elää ja kuolee Kim Nilssonin mukana ja kupla viime kauden finalistin kohdalla vain odottaa puhkeamistaan. Pixbo on laatujoukkue, jolta ratkaisijoita löytyy useammastakin viisikosta. Kotijoukkueen cup-rasitus on real-deal ja vieraille tarjottu 1,5 maalin etumatka on liikaa. Galaksinon kärkikertoimeen kehtaa asetella astetta isompaakin moukaria sisään, sillä valueta riittää!

Näin teet tällä vedolla 46,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Pixbo +1,5:lle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Pixbo +1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.