Ruotsin Superliiga ke 01.03. klo 19:30

Kalmarsund - Storvreta

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nöyryytetty kotijoukkue pesee kasvonsa ja karistaa painajaisen harteiltaan!

Keskiviikon main-event mitellään täyteen ladatulla SBB Arenalla, kun rumasti cupin finaalissa kyykännyt Kalmarsund hakee faneilleen hyvitystä mahtiseura Storvretan kustannuksella. Sairastupansa viimein tyhjäksi saanut kotijoukkue on kertoimissa yleensä ronskisti yliarvostettu, mutta nyt tilanne on täysin päinvastainen ja vastapalloon lätkiminen houkuttelee.

Taivaansinisten kauden karmein ohipeli sattui liiga cupin finaaliin ku sarjakärki Falun häpäisi FBCeen kotiyleisönsä edessä lukemin 2-10. Haavat ehdittiin osittain kuitenkin parannella nopeasti ja Hagunda kaatui seuraavassa pakkopullassa heti 7-8. Fokus kotileirissä on finaali-pettymyksen jälkeen kuitenkin ollut sata pinnaa Storvretan kaatamisessa ja SBB:llä on suuren revanssin tuoksua ilmassa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Suomalaislegenda Mika Kohosen luotsaama Storvreta on ollut runkosarjan vakuuttavin joukkue. “Suomalainen” pelitapa on ollut myrkkyä muuten varsin taktisesti köyhässä Superliigassa ja tolppien välissä Måns Parsjö on ollut ilmiömäisessä vedossa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön FBC Kalmarsund (@fbckalmarsund) jakama julkaisu


Vreta otti runkosarjan voittoa ajatellen pahan tappion viimeksi Helsingborgia vastaan ja todennäköisesti paalupaikka kariutui tuohon kompastumiseen. Albin Sjögren voittanee pistepörssin ylivoimaisesti ja Alexander Stefansson jahtaa vielä tosissaan maalipörssin kärkipaikkaa.

Kalmarsund on ollut jatkuvasti helisemässä Storvretaa vastaan, ja itseasiassa taivaansiniset eivät ole kertaakaan poistunut kaksikon kädenväännöistä voittajana. Parivaljakko hyvin suurella todennäköisyydellä kohtaa toisensa myös kevään tosipeleissä, joten askelmerkit tätäkin varten piirretään nyt kentän pintaan. Kalmarsundin kotikerroin on yksinkertaisesti aivan liian korkealla ja sisuuntunutta kotijoukkuetta ei kahdesti peräkkäin nolata kotikaukalossa.

Näin teet tällä vedolla 46,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Kalmarsundin tasoitukselle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Kalmarsund +1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.