Ruotsin Superliiga ke 17.11. klo 19:30

Kalmarsund - Växjö

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kalmarsund ja Växjö mittaavat tasonsa kuumassa Smålands-derbyssa!

Superliigan keskiviikkokierroksen milenkiintoisin kamppailu käydään Kifab Areenalla, jossa Kalmarsund isännöi derby-ottelussa cup-mestari Växjöa. Kuumaakin kuumempi vääntö vihelletään käyntiin Suomen aikaa kello 19.30.

Viime vuonna semifinaaleissa kyykännyt Kalmarsund lukeutuu tälläkin kaudella sarjan suosikkeihin. Alun hoipertelun jälkeen taivaansiniset on äitynyt kovaan lentoon ja alla on viisi peräkkäistä voittoa. Viimeksi joukkue raapi b-miehistölläkin jatkoaikavoiton Linköpingistä. Maajoukkuetähdet Kim Nilsson ja Kevin Haglund uupuivat rosterista mutta oletettavasti molemmat pukevat tänään pelinuttua ylleen, ainakin arviot on puskettu eetteeriin sillä tiedolla että miehet kehässä nähdään.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Växjö nappasi muutama viikko takaperin Ruotsin Cupin mestaruuden kaatamalla Pixbon finaalissa lukemin 6-5. Runkosarjan puolella tahti on kuitenkin ollut yllättävänkin heikkoa ja illan ottelussa Vipers pyrkii katkaisemaan kolmen ottelun tappiokierrettään. Sveitsi-laituri Manuel Maurer oli siirtokesän suurimpia hankintoja mutta tahtipuikkoa hanakammin edelleen heiluttavat Tommy Bolin sekä joulukuun MM-ryhmään nimetyt Ludwig Persson, Markus Jonsson sekä Niklas Ramirez. Suomalaispanoksen joukkueeseen tuo myös maalivahti Santtu Strandberg.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön FBC Kalmarsund (@fbckalmarsund) jakama julkaisu


Växjön sukellus cupin finaalia ennen ja jälkeen oli helposti ennustettavissa. Joukkue on otteluissa isosti tunteella mukana, joka ajoittain koituu myös ryhmän akilleen kantapääksi. Kalmarsund on heikon alun jälkeen löytämässä raiteilleen, mutta avainpelaajien poissaolot viime kierroksilla nostavat pieniä kysmysmerkkejä joukkueen ylle. Vaikka joukkue osoitti jälleen leveyttään voittamalla kärkijoukkueisiin kuuluvan Linköpingin ilman tähtiyksilöitään, lepää tulosvastuu pelottavan paljon kaksikon Nilsson-Haglund yllä. Kotijoukkue on tutussa hornankattilassaan ansaittu suosikki, mutta pelit lyödään ehdottomasti vieraiden kautta. Derby-kamppailu nostaa latauksen vieraskopissakin varmasti jälleen tappiinsa ja Växjö nappaa vähintään pisteen matkaansa noin 40% todennäköisyydellä.